alt
alt
alt
Björkäng bistro

First Camp Bistro

På udvalgte First Camp destinationer serverer vi veltillavet mad, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister. Vi har også et Bistro Corner og Streetfood koncept på en af vores destinationer. Du kan selvfølgelig tage maden med som take away på alle destinationer.

Som gæst på uvalgte destinationer kan du nemt og hurtigt også bestille din mad direkte på telefonen! Du kan selvfølgelig stadig bestille direkte ved kassen, men her er en perfekt mulighed for dig, der foretrækker at afgive en hurtig bestilling online. Ved at scanne QR-koden, der står ved hvert bord i bistroen, kommer du automatisk til en side, hvor du både kan se menuen, bestille og betale direkte på din mobil. Du kan også vælge, om du vil lave en bordbestilling eller bestille take-away.

Når bestillingen er afgivet, modtager du en kvittering på mail og en sms med en bekræftelse på, at bestillingen er modtaget i køkkenet. Du behøver altså ikke gå til kassen og bestille, men du kan bestille nede ved bordet i fred og ro sammen med dine venner - super nemt! Når din mad og/eller drikkevarer er klar til at blive afhentet, modtager du en besked på SMS.

Vil du hellere have maden med i hytten eller campingvognen/autocamperen, er det selvfølgelig muligt at gøre det! Det er vigtigt, at du så vælger take-away, når du bestiller. Ønsker du også at afgive bestillingen direkte fra sofaen eller liggestolen, skal du blot scanne QR-koden, som du modtog i forbindelse med check-in. Så kom bare i bistroen og hent din mad, når den er klar, hurra!

Kan du ikke finde QR-koden? Intet problem, følg instruktionerne nedenfor.

Bestil din mad hurtigt og nemt online

  1. Klik på bestil online-knappen eller scan QR-koden med dit mobilkamera
  2. Vælg din destination
  3. Vælg take away eller bordbestilling
  4. Bestil og betal nemt på din mobil
  5. Når du får besked på sms, er maden klar til at blive afhentet i bistroen

Alle vores destinationer med Bistro

Nedenfor finder du destinationerne med vores First Camp Bistro. Klik på din destination for at se bistroens nøjagtige åbningstider.