Ferien er til for at unde sig selv lidt ekstra

På Hagön er der et stort udbud af aktiviteter, som gør at man bliver sulten! Og hvad er bedre end at sætte sig ned og få alt serveret i ferien? I vores dejlige bistro er der mad som passer både til store og små. Nyd gode pizzaer og desserter, og dejlige drikke såsom øl eller vin. Hvis du hellere vil spise maden i hytten eller campingvognen, så er det muligt at bestille maden som takeaway. Velkommen!

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.

Åbningstider Bistro

12. maj - 17. juni
fre-lør: kl 16-21


22. juni - 12. august
man-søn: kl 12-23

Lækker klubrabat

Benyt dig af gode (og frem for alt gode) rabatter som medlem af First Camp Club


Servicebutik

I vår butik finner du allt du behöver för att campinglyckas! Till doften av nybakat bröd hittar du leksaker, grilltillbehör, picknickattiraljer, de nödvändiga basvarorna och färska grönsakerna såväl som godis och snacks för lyckade semesterkvällar.

Och det bästa av allt – när man är ledig är varje dag en fikadag med nygräddade bullar och svalkande glass. Välkommen in!