Konference i naturskønne omgivelser

En konference er en konference, en konference med en aktivitet er en oplevelse
– hos First Camp levererer vi oplevelser.

Planlægger du en større konference, event eller måske et Kick Off, ønsker du en konference med teambuilding-tema eller et bestyrelsesmøde? Hos First Camp skræddersyer din konference efter dine ønsker og behov, på en af ​​vores smukt beliggende destinationer i både Danmark og Sverige.

Konkurrencedygtige priser
– Midt i naturen
 – Hav, sø, skov eller fjeld, vælg selv!
– Tidseffektivt – Vi tilbyder en lang række aktiviteter på eller i nærheden af vores destinationer.

At bringe medarbejderne sammen med en aktivitet er den bedste måde at skabe positiv energi, skabe fællesskab og et tilhørsforhold. Vi kommer gerne med forslag og kan skræddersy det, der passer dig bedst. Vi kan tilbyde en række aktiviteter på vores destinationer og endnu flere i umiddelbar nærhed, hvilket giver dig en række mulige aktiviteter at vælge imellem. Alt fra det lille til det store eventyr. Det betyder, at du kan kombinere din konference med gruppe- og/eller individuelle aktiviteter på en tidseffektiv måde.

Gruppe, konference eller træningslejr? Kontakt os så fortæller vi mere!

Vidste du, at vi har muligheder til dig, uanset om du er en lille gruppe på 12 personer eller en større virksomhed på 1200 personer? Udfyld en interessetilkendegivelse herunder, så vender vi tilbage til dig med mere information. Du kan også sende en mail til group.conference@firstcamp.dk. Vi glæder os så meget til at høre fra dig!

Booking- og betalingsbetingelser for Gruppe & Konference kan findes her.


Vores destinationer med mulighed for konference

Hvad med en konference blandt Norrlands fredelige natur, de hyggelige dale i ora, Örebros eventyr eller Nordfyns åbne landskaber? Her er noget for alle virksomheder, store som små! Læs mere om hver destination nedenfor. Send også gerne en mail til group.conference@firstcamp.dk, for yderligere information om vores andre destinationer.

Hasmark Strand - Fyn

Enestående Nordfyn - hvad siger du til en inspirerende konference i Danmark? På Hasmark Strand - Fyn findes der rigtig fine lokaler. Her findes også gode muligheder for aktiviteter i naturskønne omgivelser, eller hvorfor ikke forkæle dig selv med den luksus at afslutte konferencen i loungeområdet med pool og bar. Du kan vælge at bo i vores veludstyrede hytter, i Glamping-telte eller på campingpladsen.

- Naturskønne omgivelse
- Boldbane
- Spa
- Sauna
- Lounge-område
- Bar
- 100 meter fra sandstrand

Klim Strand - Nordvestkysten

Fascinerende Nordjylland - First Camp Klim Strand byder på fascinerende natur og historiske seværdigheder. Områdets klitplantager og lange hvide sandstrande er den perfekte kulisse for et godt møde. Udfordre dit team på minigolfbanen, multibanen, på beachvolleybanen eller måske til et slag Padel? Efterfølgende kunne et besøg i vores Wellness-afdeling med massagebad, dampbad, sauna og det "kolde gys" måske friste? Du kan vælge at bo i veludstyrede hytter, eller på campingpladsen.

- Tennis
- Padel
- Boldbane
- Naturskønne omgivelser
- MTB
- 200 meter fra sandstrand

Sikre en unik konferenceoplevelse

Angiv din interesse

Kontaktoplysninger