aktiviteter kanot
alt
Group Conference First Camp
Ansia restaurang

Konference i naturskønne omgivelser

En konference er en konference, en konference med en aktivitet er en oplevelse
– Hos First Camp levererer vi oplevelser.

Planlægger du en større konference, event eller måske et Kick Off, ønsker du en konference med teambuilding-tema eller et bestyrelsesmøde? Hos First Camp skræddersyer din konference efter dine ønsker og behov, på en af ​​vores smukt beliggende destinationer i både Danmark og Sverige.

– Konkurrencedygtige priser
– Midt i naturen
 – Hav, sø, skov eller fjeld, vælg selv!
– Tidseffektivt – Vi tilbyder en lang række aktiviteter på eller i nærheden af vores destinationer.

At bringe medarbejderne sammen med en aktivitet er den bedste måde at skabe positiv energi, skabe fællesskab og et tilhørsforhold. Vi kommer gerne med forslag og kan skræddersy det, der passer dig bedst. Vi kan tilbyde en række aktiviteter på vores destinationer og endnu flere i umiddelbar nærhed, hvilket giver dig en række mulige aktiviteter at vælge imellem. Alt fra det lille til det store eventyr. Det betyder, at du kan kombinere din konference med gruppe- og/eller individuelle aktiviteter på en tidseffektiv måde.

Gruppe, konference eller træningslejr? Kontakt os så fortæller vi mere!

Vidste du, at vi har muligheder til dig, uanset om du er en lille gruppe på 12 personer eller en større virksomhed på 1200 personer? Udfyld en interessetilkendegivelse herunder, så vender vi tilbage til dig med mere information. Du kan også sende en mail til konference@firstcamp.dk . Vi glæder os så meget til at høre fra dig!

Vores destinationer med mulighed for konference

Hvad med en konference blandt Norrlands fredelige natur, de hyggelige dale i ora, Örebros eventyr eller Nordfyns åbne landskaber? Her er noget for alle virksomheder, store som små! Læs mere om hver destination nedenfor. Send også gerne en mail til konference@firstcamp.dk, for yderligere information om vores andre destinationer.

Sikre en unik konferenceoplevelse

Naturskønne aktiviteter

Giv jer selv de bedste forudsætninger for godt samarbejde og holdånd i virksomheden. Med sjove aktiviteter i forbindelse med, at du afholder din konference, kan du styrke din holdånd og nå nye højder. Vores naturvenlige destinationer har alt til en vellykket konference, fyldt med skønne udendørsaktiviteter som cykling, kanosejlads, teambuilding teamaktiviteter i naturen og meget mere! Vi hjælper dig gerne med ideer og planlægning, så du får den bedste oplevelse!

Store konferencer eller mindre møder?

Uanset om du planlægger en stor konference eller et mindre bestyrelsesmøde, er vi her for at imødekomme dine krav. Vi har flere forskellige muligheder for konferencelokaler, der passer til både store og små virksomheder. De fleste lokaler er fuldt udstyret med alt det udstyr du skal bruge, du finder projektorer, højtalere og mikrofoner mv. Størstedelen af ​​lokalerne har desuden justerbare siddepladser, hvilket betyder, at I kan vælge og justere efter, hvordan I ønsker det, og hvor mange I skal deltage.<br><br><br>

Mad, kaffe og frokostmuligheder

Når du vælger at holde en konference eller et møde på en af ​​vores destinationer, får du samtidig mulighed for mad, kaffe og frokost. Vi er opsatte på at imødekomme dine behov og hjælper dig gerne med at skræddersy muligheder, der passer til dine ønsker og krav. Med vores beliggenheder tæt på naturen kan du nyde inspirerende konferencer og måltider eller kaffepauser udenfor i smukke og fredelige omgivelser. Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Interesseanmälan

Contact details