Resort

Orsa – Dalarna

Bowlingvägen 1, 794 31 Orsa

Familiecamping ved bredden af Orsasjön

Nyhed! Orsa er nu blevet en First Camp Resort, et helt nyt undermærke for dig, der foretrækker det lille ekstra på ferien. Læs mere her.

 

I smukke Orsa kan du holde ferie året rundt! Her har vi noget for enhver smag, uanset om det er solskin eller regn, med vores brede udbud af aktiviteter, restauranter, camping, hytter og vandrehjem. Her finder du også det populære Yessiland – den perfekte indendørs aktivitet for hele familien! Yessiland inviterer til både leg, ballade og eventyr i et fantasifuldt miljø, der får alle børns hjerter til at banke ekstra hårdt. Og hvis du leder efter endnu mere eventyr, er Leksand Sommarland kun en time væk. Her kan hele familien nyde en oplevelsespark med badeland, karruseller, motor- og actionaktiviteter.

 

Orsa lever op til sit tilnavn som Dalarnas riviera. Dens placering på den lavvandede og kilometerlange bred af Orsa-søen, med de blå bjerge som baggrund, skaber en usædvanlig smuk udsigt. Campingpladsen i Orsa er en favorit blandt mange børnefamilier! En ægte premium-destination, der byder på alt fra farverige solnedgange til hurtige vandlege. Ud over den kilometerlange strand er der et opvarmet poolområde med et piratskib, et børnebassin og en vandrutsjebane. Campingpladsen har også adventure golf, en isbar og en restaurant. I sommerugerne 27 til 32 kan du deltage i vores rekordstore aktivitetsprogram med blandt andet børneklub, træning og underholdning.

 

På Orsa kan du vælge mellem pladser i skyggen af ​​fyrretræerne, en solrig plads direkte ud til stranden eller en let tilgængelig campingplads. Vi ser frem til at byde dig velkommen til et sted, hvor vejret aldrig står i vejen for eventyr og afslapning!


Vi tilbyder

Husdyr tilladt
Sommerlandspakke

Aktiviteter

Basketball
Beach volleyball
Børneklub
Børnepool
Cykelleje
Eventyrgolf
Gokarts
Hoppepude
Kanoleje
Langrend
Legeplads
Vandcykler

Praktisk info

Affald
På First Camp arbejder vi aktivt for et bedre miljø og håber, at du som gæst også gør dette. På vores affaldsstationer sorterer vi blandt andet plast, aluminium, glas, pap og aviser. Vejledning findes ved hver station.

 

Bomme
Åbn bommen med de adgangskort du fik ved indtjekningen.

 

Busforbindelser
Det nærmeste busstoppested er omkring 600 meter fra receptionen og Orsa busstation er omkring 1500 meter væk.

 

Butik
Butikken er åben i forårs- og sommersæsonen. Den fyldes gradvist op i løbet af foråret for at kunne tilbyde sit fulde sortiment i sommersæsonen.

 

Hjertestarter
Hjertestarter findes i receptionen.

 

Tømme station
Toilettømning er mulig ved servicehus 3 og 4 på campingpladsen.

 

Vaskemaskine
For at benytte faciliteter såsom vaskemaskine betales med 3 stk a 10 kroner. Poletter kan også købes i receptionen.

 

WIFI
WIFI findes på begrænsede dele af området.

 

Åbningstider
First Camp Orsa – Dalarna har åbent hele året. De øvrige enheder såsom restaurant og butik har varierende åbningstider alt efter sæsonen.


Åbningstider

20. juni10. august
mandagsøndag08:0022:00

Nær ved Orsa - Dalarna

Ud på tur? Her er forskellige tips til oplevelser i nærområdet.