Moraparken – Dalarna

Parkvägen 1, 792 37 Mora

Outdoor paradis mitt I Vasaloppsspåret

Vores naturskønne året-rundt åbne campingplads med en central placering mellem by, sø og natur ligger smukt ved Österdalälven. Foruden Vasaløbs-arenaen som passerer gennem campingpladsen er der hotel, campingplads, hytteby, servicehus, motionsområde, bowling, tennishal, svømmehal, restaurant og konferencemuligheder. På området er der også eventyrgolf, cykeludlejning, legepladser, hoppepude, trædebiler og cykelbiler for både store og små. I gåafstand er der flere arenaer til mere end 20 forskellige idrætter.

 

Mora er en gemytlig provinsby med et varieret udbud af restauranter, caféer og butikker. Rundt om hjørnet findes den fantastiske natur med udmærkede stier og storslåede udsigter, som giver fantastiske muligheder for et aktivt liv. Tag børnene med til Sagolandet Tomteland, se Anders Zorns egen samling eller oplev dalahestfremstilling i Nusnäs. Cykl mellem sæterhytterne, tag et bad i Siljan eller oplev landet på en af de smukke vandrestier.

 

Velkommen til Mora og Siljansbygden!


Vi tilbyder

Elbil opladning
Husdyr tilladt
Morgenbuffet
Sommerlandspakke

Aktiviteter

Børneklub
Bowling
Cykelleje
Eventyrgolf
Gokarts
Kajakudlejning
Kanoleje
Langrend
Legeplads
MTB
Tennis
Træningsprogram

Praktisk info

Affald
På First Camp arbejder vi aktivt for et bedre miljø og håber, at du som gæst også gør dette. På vores affaldsstationer sorterer vi blandt andet plast, aluminium, glas, pap og aviser. Vejledning findes ved hver station.

 

Bomme
I forbindelse med indtjekningen får du en kode, som bruges til at åbne bommene.

 

Butik
Butikken er åben i forårs- og sommersæsonen. Butikken fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde hele sit sortiment i sommersæsonen.

 

Elbilsladdning
På Moraparken er der 4 ladestationer til elbiler med 11 kW og type 2-stik. Vi har ikke mulighed for at tage imod betaling i receptionen, og det er heller ikke muligt at forudbestille en ladestation. Opladning og betaling sker via InCharge-appen.

 

Hjertestarter
Hjertestarter findes i receptionen.

 

Tømme station
Latrin findes i samtlige servicehuse.

 

WIFI
Der er WIFI på området.

 

Åbningstider
First Camp Moraparken – Dalarna har åbent hele året. De øvrige enheder såsom restaurant og butik har varierende åbningstider alt efter sæsonen.


Åbningstider

4. marts12. juni
mandaglørdag08:0020:00
søndag08:0018:00

Nær ved Moraparken - Dalarna

Ud på tur? Her er forskellige tips til oplevelser i nærområdet.