Om First Camp

First Camp er Skandinaviens største og førende kæde inden for camping. Vi er stolte og glade for at vores gæster har valgt at bruge deres værdifulde fri- og ferietid hos os. Som Skandinaviens førende campingkæde har vi både viden og finansielle ressourcer til at udvikle og vedligeholde de fineste pladser på de skønneste steder.

I dag findes First Camp på over 60 destinationer i Sverige, Norge og Danmark. Vi tilbyder tusinder af campingenheder, hytter og masser af glæde. Vort hjerte banker for dig, der elsker at bo i hytte, campingvogn, autocamper eller telt. Vi deler din kærlighed til vores vidunderlige natur og sætter pris på det fællesskab, der findes blandt os, der camperer.

Omtanke er en drivende kraft hos vores medarbejdere

unge, gamle, familier, idrætshold, fjernarbejdere

Hos First Camp er alle velkomne 

Omsorg er en drivkraft for vores medarbejdere, som hver dag arbejder for at gøre campinglivet lettere og oplevelserne større. Et eksempel er børneklubben, som tilbyder alle unge campister spændende aktiviteter, sjov og leg i højsæsonen på flere af vores destinationer.

En anden er First Camp Club – medlemskabet, hvor du får point på alle dine bookinger på vores svenske og danske destinationer. Point som du så nemt kan shoppe for, og du finder samtidig alt samlet i en app på din mobil. Men det er også de der små ting som et smil ved check-in, hjælp til at finde et sjovt udflugtsmål eller de der tips, der får den første campingferie til at føles som en leg.

På First Camp er alle velkomne – unge, gamle, familier, sportshold, fjernarbejdere. Vi har tilbud der er skræddersyet til alle, der har indset de store fordele ved camping.

Alle First Camp-destinationer drives ved hjælp af to supportkontorer, et i Stockholm og et i Gøteborg, og med et team i Danmark og Norge. At have kæden styret fra disse støttekontorer giver personalet på destinationerne mulighed for at bruge deres energi og opmærksomhed på vores vigtigste aktiv – gæsterne.

Vi har også et koncept for kort- og langtidsophold for virksomheder på vores destinationer. Læs mere om dette på smartstay.dk