alt
alt
alt
alt

Her bliver dit møde en oplevelse!

Vi har plads til både store og små grupper, alt efter hvor du vil hen og hvad du ønsker at lave under dit ophold. Sammen med dig skræddersyer vi en pakke, der passer til dine ønsker og ideer, på vores smukt beliggende destinationer i både Danmark og Sverige.

Vi har erfaring med at modtage forskellige typer grupper, der både ønsker at styrke deres holdånd, lave sjove aktiviteter sammen eller arrangere udstillinger og andre typer arrangementer. Vores destinationer ligger tæt på naturen og har store åbne vidder, der er perfekte til femkamp, ​​fodboldturneringer, agilitykonkurrencer og gruppeaktiviteter. Vi udvider gerne vores erfaring med andre typer grupper og byder velkommen til alle, der har lyst til at mødes i naturen. Send os en mail på group.conference@firstcamp.dk, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Træningslejr
  • Skoleklasser
  • Hundetræf
  • Fiskeri
  • Klubber og foreninger
  • Bryllup og fejringer


Den lille eller store gruppe? Kontakt os, så hjælper vi!

Er I en lille gruppe på 12 personer eller en stor gruppe på 1200 personer? Kontakt os, så finder vi et alternativ, der passer til jer! Udfyld formularen nederst på siden, så vender vi tilbage med mere information. Du kan også sende en mail til group.conference@firstcamp.dk. Vi glæder os så meget til at høre fra dig!

Booking- og betalingsbetingelser for Gruppe & Konference kan findes her.

Træningsmuligheder

Tid til træningslejr? Mange af vores destinationer ligger i umiddelbar nærhed af træningsfaciliteter til forskellige former for sportsaktiviteter. Flere destinationer har deres egne fodboldbaner og andre større græsarealer til brug. Med fællesbolig i hytte er vi en overkommelig mulighed for klubben eller foreningen.

hund agility läger

Agility og hundeudstillninger

Flere af vores destinationer har gode lokationer til både hundeudstillinger, agilitykonkurrencer og hvalpetræf. Store grønne områder med plads til masser af sjov og spas for vores firbenede venner.

Mad og drikke

Vil du tage teambuildingen et skridt videre og lave mad sammen som en gruppeaktivitet, eller vil du have os til at tage os af det? Ud fra dine ønsker skræddersyer vi en mulighed, der passer til dig. Vi kan altid tilbyde catering og på nogle af destinationerne har vi vores egne restauranter.

Fiskeri, kano, og oplevelser til søs

Tilbring en dag på en stille sø og prøv lykken med at fiske sammen. Flere af destinationerne ligger lige ved kysten eller ved fine søer og har gode fiskemuligheder samt SUP, kano og kajak. En perfekt gruppeaktivitet for alle aldre.

Team building

Der er ikke noget, der styrker gruppen så meget som at tage af sted et par dage sammen og tilbringe kvalitetstid sammen. Vi har samarbejdspartnere med stor erfaring i teambuilding og kommer gerne med ideer til øvelser, der kan styrke fællesskabet og sjove ting, du kan finde på

Nogle af vores destinationer for grupper i Danmark

First Camp Bogense City

En unik perle på Nordfyn. I Bogense finder du fantastisk natur med skønne omgivelser. First Camp Bogense City ligger blot 5 minutters gang fra den historiske købstad Bogense, hvor du finder flere restauranter, hyggelige caféer, shopping muligheder og historiske seværdigheder. Prøv f.eks. at overnatte i vores Aloha Camp i de lækreste Glamping-telte. Ellers kan I også vælge at overnatte i vores skønne hytter, alle med eget bad og toilet. Yderligere har vi naturligvis også herlige campingpladser.

- Svømmehal
- Badeland
- 300 meter til badestrand
- Pool
- Legepladser
- Strand
- Tennis
- Fitness
- Shopping

First Camp Frigård

Møder og events helt uden grænser. Blot 6 km. fra den dansk-tyske grænse, beliggende i Kollund med udsigt udover Flensborg Fjord finder du First Camp Frigård. Nyd den grie atmosfære, den smukke natur og de mange aktiviteter. På Frigård skaber rammerne til et hyggeligt møde eller arrangement - så langt sydpa, som det lader sig gøre. I Danmark altså. Du kan vælge at bo i veludstyrede hytter eller på campingpladsen.

- Minigolf
- Jacuzzi
- Sauna
- Legepladser
- Boldbane
- Kort afstand til Flensborg Fjord
- 500 meter til badestrand
- Grænsehandel
- Shopping

First Camp Skovlund - Lillebælt

Enestående udsigt over Lillebælt. Med stort udendørs vandland, 5 legepladser, flotte faciliteter, minigolf, tennis, kiosk, Bistro Corner og måske Fyns flotteste havudsigt er First Camp Skovlund det oplagte valg til dit næste møde eller arrangement. Hos First Camp Skovlund finder du alle moderne bekvemmeligheder, der hører sig en campingplads til. Yderligere har vi også en række andre tilbud, der kan være med til at gøre dit møde eller arrangement til en mindeværdig oplevelse. Du kan vælge at bo i veludstyrede hytter, i Glamping-telt eller på campingpladsen.

- Naturskønne oplevelser
- Enestående udsigt over Lillebælt
- Legepladser
- Minigolf
- Tennis

Nogle af vores destinationer for grupper i Sverige

Har I lyst til at samles i eventyrmiljøet Lycksele, de naturnære aktiviteter i Hökensås eller de smukke landskaber på Skånes østkyst? Her er noget for alle typer grupper, store som små! Læs mere om nogle af vores destinationer her.

Intressetilkendegivelse grupper

Kontaktoplysninger