Yessi Sibbarp - Malmö

Bøsøre Strand – Fyn

Bøsørevej 16, 5874 Hesselager

Fantastisk badeeventyr direkte ved havet

Hvis I er på udkig efter et moderne feriecenter på Fyn med badeland, så er et ophold på First Camp Bøsøre Strand – Fyn stedet. Hold jeres næste ferie et sted, hvor der er tid til at have det sjovt, tid til at slappe af og tid til at være sammen.

 

Hos First Camp Bøsøre Strand – Fyn får I en ferie i skønne omgivelser og med masser af aktiviteter for hele familien. Destinationen ligger på det sydlige Fyn, helt ud til havet og med få skridt til en dejlig sandstrand. Der er nem adgang til mange af Fyns seværdigheder. Giv hele familien en eventyrlig oplevelse med camping på Fyn hos os!

 

Pssst.. Vidste du godt, at fri adgang til badeland altid med prisen, når du er gæst hos First Camp Bøsøre Strand?


Vi tilbyder

Ekspressudcheckning
Husdyr tilladt

Aktiviteter

Beach volleyball
Børneklub
Fodboldbane
Gokarts
Hoppepude
Swimmingpool
Træningsprogram
Underholdning

Praktisk info

På First Camp Bøsøre Strand kan I glæde jer til en masse sjov i vores tropiske badeland, ligesom I også kan pjaske rundt i vores udendørs vandland. På pladsen finder I bl.a minigolf eller fodboldgolf, og flere legepladser. Med andre ord byder vores feriecenter på aktiviteter til mange hyggelige dage for hele familien.

 

Hos First Camp Bøsøre Strand kan I overnatte på mange forskellige måder – vi udlejer campingvogne, og så er vi også en af de eneste campingpladser på Fyn med hytter. Her har vi fire forskellige typer. I kan naturligvis også medbringe egen campingvogn eller telt. Book online her.

 

Hos First Camp Bøsøre Strand finder I 375 campingpladser, 25 sæsonpladser, en række udlejningsvogne med fortelt og 5 forskellige typer hytter, samt 4 glamping telte med plads til hele familien. Vi glæder også til at byde dig velkommen på vores moderne feriecenter på Sydfyn.


Åbningstider

20. juni10. august
mandagsøndag08:0022:00