Indbydende campinghytter på Sydfyn

Trænger I til en ferie, hvor humøret kommer helt op og pulsen helt ned? Vil I have balance mellem aktiviteter og afslapning? Og skal der være masser af muligheder for at nyde hinandens selskab? Så er et ophold i vores campinghytter på Fyn helt sikkert et besøg værd! Vis pris her og book online.

 

Forskellige feriehytter på Fyn – Til både korte og lange ophold

Vi har flere typer af campinghytter – alt efter om I er en større eller mindre gruppe, der skal på ferie sammen. Fælles for dem alle er, at de er indbydende, lyse, og så er der skruet godt op for komforten i form af eget bad, toilet og køkken. Her er desuden også dyner og puder, så det skal I heller ikke tænke på. Det er tilladt at have hund med i alle vores hytter. Medbring evt. selv sengelinned.

 

Pool/Badeland

Vores priser inkluderer fri adgang til pool/badeland. Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at åbningstiderne kan variere.