alt
Bastad Torekov camping
Bastad Torekov camping
alt

Svenske campingpladser

Åhus – Kristianstad

Vores campingplads i Åhus uden for Kristianstad på Skånes østkyst ligger nær vidtstrakte strande, magiske skove og rolige søer. Åhus har været en populær badeby siden slutningen af 1800-tallet, hvor tusindvis af mennesker har rejst til hvert år for at nyde det langs den lange hvide sandstrand.

Ånnaboda – Örebro

First Camp Ånnaboda – Örebro tilbyder vildmark og aktiviteter året rundt for hele familien med alt fra diskgolf og mountainbiking, svømning, fiskeri og lejrliv.

Ansia – Lycksele

First Camp Ansia – Lycksele er en herlig premium-destination i det nordlige Sverige. Ansia er en familiecamping i ordets egentlige forstand med egen badestrand og flere legepladser til børnene.

Arcus – Luleå

Velkommen til Norrbottens største by – Luleå og det nordligste af First Camps bestemmelsessteder.

Björkäng camping

Björkäng – Varberg

First Camp Björkäng – Varberg i Tvååker syd for Varberg er en smukt beliggende familiecamping. Området kaldes med rette Hallands Riviera, og på campingpladsen finder du alt hvad du har brug for, for at skabe dejlige ferieminder.

Björknäs – Boden

Velkommen til vores idylliske campingplads i Boden, First Camp Björknäs – Boden, som har åbent hele året, som om sommeren byder på fantastiske soldage og badning i søen Bodträsket, og som om vinteren forvandles til et sandt winter wonderland. Her er indkvartering til ethvert behov og enhver pengepung på såvel fine pladser til campingvogne, autocampere og telte som hyggelige hytter til hele familien.

City – Stockholm

First Camp City – Stockholm er smukt beliggende midt i Flatens naturreservat i de sydøstlige dele af Sveriges hovedstad Stockholm. Her finder du en lille og personlig campingplads helt omgivet af naturens grønne planter og i bekvem afstand til bypulsen i det centrale Stockholm.

City – Strömstad

First Camp City – Strömstad is a tranquil and scenic campsite in an authentic Bohuslän setting close to the sea. Here you can really relax and enjoy your holiday. The campsite is situated on a mountain in a wonderfully, hilly landscape, where each pitch is unique with stunning views.

Duse Udde – Säffle

Velkommen til vores camping Duse Udde uden for Säffle! Her tilbydes du alt fra kultur og historie til eventyr og aktiviteter af alle mulige slags.

Drönarbild Edsvik - Grebbestad

Edsvik – Grebbestad

First Camp Edsvik – Grebbestad er en populær familie campingplads lige uden for Grebbestad i Bohuslän

Ekerum - Öland Pool

Ekerum – Öland

På Ekerum er der et stort udbud af forskellige indkvarteringer. Alternativerne er mange, og uanset om du ønsker en ståplads til din autocamper, campingvogn eller en teltplads, ønsker at leje en hytte eller beboelsesvogn, så er der noget for dig.

Ekudden – Mariestad

Ved bredden af søen Vänern blandt de smukke gamle egetræer finder du First Camp Ekudden – Mariestad, som har alverden at byde på.

Enåbadet – Rättvik

Lige ved Siljan-søen ligger Rättvik med røde træhuse, glitrende vand, folkedragter, og området er kendt for de blanke veteranbiler i Classic Car Week.

Fläsian - Sundsvall

Fläsian – Sundsvall

First Camp Fläsian – Sundsvall ligger fem kilometer syd for Sundsvall,  som er en smuk campingplads, hvor du kan svømme i havet og have havudsigt fra din bolig.

Frösön – Östersund

First Camp Frösön – Östersund med udsigt over søen Storsjön ligger kun få minutter væk fra Östersund. Dette er det perfekte sted at nyde livet, roen og naturen.

Glyttinge – Linköping

First Camp Glyttinge – Linkping ligger tæt på E4-motorvejen og er Linköpings mest centralt beliggende campingplads. Her finder du en smuk og børnevenlig campingplads med charmerende indkvartering til forskellige lejepriser.