Skara Sommarland

Skara Sommarland, 532 92 Axvall

Et eventyr for hele familien

First Camp – Skara Sommarland er en familiecampingplads med noget for alle aldre! Campingpladsen ligger lige ved siden af Skara Sommarland, en af verdens sjoveste bad- og forlystelsesparker med vandattraktioner, tivoli, forlystelser og masser af sjove aktiviteter. Sommarlandet lokker med fartfyldte dage og ubegrænsede eventyr for hele familien.

 

Og det sjove stopper ikke på campingpladsen. Spil tennis og fodbold, hop på trampoliner og opdag de fartfyldte legepladser. Der er også udendørs fitnesscenter, mountainbikebane og løbestier til dig, der stadig har energi tilbage efter dagens strabadser. Hvis du vil ud på opdagelse, er der mange forskellige udflugtsmål i nærområdet, uanset om du vil opleve alt fra shopping, kultur eller sightseeing til historie. For naturelskere er der også flere smukke vandrestier at udforske. Hvis du vil slappe af på ferien og undgå at lave mad, kan du tage din familie med til campingpladsens bistro, hvor I altid kan nyde noget lækkert. Spørgsmålet er bare, hvordan man nogensinde skal kunne overgå denne ferie?!

 

Her er masser af dejlige steder til dig, der camperer med campingvogn, autocamper eller telt. Hytterne ligger spredt på campingpladsen, og I kan vælge, om I vil bo i mere enkle campinghytter, charmerende lejligheder eller store familiehytter med ekstra god plads. Uanset hvordan I vælger at bo, venter der altid eventyr lige uden for døren. Børnene finder hurtigt nye campingvenner, og her er der ingen, der behøver at kede sig. Varmt velkommen til feriens højdepunkt!


Vi tilbyder

Elbil opladning
Husdyr tilladt
Sommerlandspakke

Aktiviteter

Børnepool
Eventyrgolf
Gokarts
Hoppepude
Legeplads
MTB
Swimmingpool
Udendørs fitness
Vandrestier
Vandrutsjebane

Praktisk info

Her finder du flere praktiske oplysninger, som det kan være godt at kende til om vores destination. Hvordan er det med WiFi, hvor er tømmestationen eller nærmeste hjertestarter? Her finder du også vores generelle adfærdsregler, som gælder for alle campinggæster, så besøget kan blive så fuldendt som muligt!

 

Affald
På First Camp arbejder vi aktivt for et bedre miljø og ønsker at opmuntre vores gæster til også at gøre dette. På destinationen findes kilde til sortering tæt på servicebygningerne, se campingkortet for præcis placering.

 

Butik
Butikken fyldes gradvist op i løbet af foråret for at kunne tilbyde sit fulde sortiment i løbet af sommersæsonen.

 

Tømningsstation
På destinationen findes tømningsstationer for både løs og fast tank. På campingkortet kan du se, hvor disse er placeret.

 

WIFI
WIFI er tilgængeligt i begrænset omfang på campingområdet. Vær opmærksom på, at forbindelsen kan variere afhængigt af, hvor på området du befinder dig.

 

Busforbindelser
Den nærmeste togstation er Skövde C. Derfra går bus 200, som stopper lige ved vores besøgsparkering, stoppestedet hedder “Sommarland”. Læs mere på Västtrafik.


Åbningstider

21. marts19. maj
Lukket