For dig, der vil spise godt på ferien

Hvis du holder ferie på First Camp Skara Sommarland, er der flere gode spisemuligheder. Oplev vores helt egen madservering, First Camp Bistro, hvor du kan nyde både varme og kolde retter efter en hel dag med eventyr. Hvis du besøger sommerlandet under dit ophold, er der også flere gode alternativer der. Her giver vi dig al den information, du har brug for!

First Camp Bistro

Varmt velkommen til vores bistro på First Camp Skara Sommarland. Her serverer vi hjemmelavet mad med hyggelig bistrostemning, som passer ekstra godt efter en hel dag med aktiviteter og badning. Nyd en lækker frokost, hyggelig middag eller bare slap af i vores bistro. Maden fås også som take-away, så du kan tage den med til hytten eller campingpladsen. Du finder alt fra enkle snacks til middage, der slutter med lækre desserter og hyggelige drikke som øl og vin. Selvfølgelig er der også gode alternativer for de små campister. Varmt velkommen!


Butik

På campingområdet finder du også en butik, hvor du kan finde alt, hvad du har brug for til en vellykket campingferie! Fra nybagt brød til alt fra mellemmåltider, snacks og is til nødvendige basisvarer og alt det, der er godt at have på ferien. Og det bedste af det hele - når man har fri, er hver dag en kaffedag med nybagte boller og forfriskende is. Velkommen ind!


Skara Sommarland

På Skara Sommarland er smagsoplevelsen lige så uendelig som vores underholdningstilbud. Der er et bredt udvalg af kiosker, restauranter og caféer at vælge imellem. Hvorfor ikke læne dig tilbage på bistroen ”Bryggan” og nyde god mad i ægte surferstil? Eller prøv nogle lækre klassikere fra buffeten Taco Loco, Fish & Chips eller Sagopool-grillen. Der er også Campingrestauranten, som tilbyder en à la carte-menu og friskbagte pizzaer. For voksne er der øl- og vinservering, og om sommeren kan du nyde livemusik sammen med maden.

Hvis du har lyst til noget lettere, er der flere caféer at prøve. Her er der lette frokoster, baguettes og kager, som du kan nyde med en luksus baristakaffe. Hvis du er på farten, er der flere kiosker at stoppe ved. Måske en klassisk fransk hotdog, softice, iskold slush-ice eller luftigt candyfloss. Det er let at tanke energi hos os, så du kan klare alle eventyr i parken!