alt
alt
alt
alt

Camping med badeland i Danmark

Er du selv eller er der måske en vandhund i din familie? Så tøv ikke med at booke et ophold på en af vores mange enestående campingpladser i Danmark. Vi har nemlig badeland og pools på en lang række af vores campingpladser, og der er fri adgang* til alle faciliteterne, når du bor som gæst hos os.

Flere af vores vandlande er endda indendørs, så selv hvis den danske sommer ikke arter sig, eller I besøger os udenfor højsæsonen, kan I nyde mange gode timer i vores opvarmede indendørs badelande. Vores campingpladser er altid familievenlige og med masser af andre aktiviteter end badelandene, så I kommer ikke til at kede jer, når I tager på campingferie hos First Camp.

First Camp campingpladser med vandland

Vil I på campingferie med badeland i Jylland eller leder I efter en First Camp i jeres nærområde? Herunder kan I se alle vores campingpladser med badeland, eller pool i Danmark.

Klik jer ind på den enkelte campingplads og læs mere om, hvorvidt pladsen har indendørs eller udendørs badeland. Flere af vores populære campingpladser, bl.a. BøsøreRåbjerg Mile og Hasmark, har både indendørs og udendørs badeland. Vi glæder os til at byde jer velkommen på camping med badeland hos First Camp.

Prisen er altid inklusiv:

  • Fri adgang til pool/badeland i hele opholdsperioden*
  • Strømforbrug og el tilslutning
  • Gratis varmt vand og bad i servicebygninger
  • Gratis brug af ovne, kogeplader og mikroovne i servicebygninger
  • Aktivitetsprogram fra mandag til lørdag

* Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at poolens åbningstider kan variere afhængigt af destinationen du besøger. Du bedes orientere dig om gældende åbningstider på de enkelte destinationers specifikke landingssider.Gæster på First Camp Lakolk Strand har ikke adgang swimmingpool/badeland.