Udendørs pool

Poolen, som ligger i campingpladsen hjerte, er hjemstedet for mange gode timer. Der er både rutsjebane, to dybder – og ikke mindst liggestole og parasoller, så du kan altså selv bestemme, hvordan en dag ved poolen skal bruges…

 

Selvom First Camp Bogense City ligger tæt ved både strand, marina og badeland, er det nu nemt lige at smutte over i poolen og tage sig en formiddagsdukkert eller flade ud under en parasol med en krimi i hånden – for når der ikke er længere hjem til vognen end et minut eller to til fods, gør det ikke så meget, om du lige har husket det hele.

 

Poolen er opvarmet ved hjælp af varmepumper, så her kan du tage det helt roligt og slappe af ved det dejlige 700m2 poolområde eller fjol rundt med ungerne i vandet. Der er mulighed for det hele.

 

Åbningstider 2024

Den udendørs pool er åben hver dag fra kl. 10.00 ca. 1. juni – 1. september. Vi holder øje med eventuelle justeringer i tilfælde af dårligt vejr.

 

Obs! Vi forbeholder os til enhver tid retten til at lukke poolen, hvis vind, vejr, tekniske fejl eller andre uforudsete omstændigheder ikke tillader badning. Det er til enhver tid First Camp-personalets ret til at vuredere dette.