alt
säsongscamping sommar
solvik sommarsäsong
Kärradal - Varberg

Sæsonplads hos First Camp

Feriefølelse i flere måneder!

Bliv sæsongæst og kom og gå som du vil. På nogle destinationer har vi åbent hele året, så du kan nye alle årstiderne i din campingvogn. Hav desuden Påske, Kristi Himmelfart og Pinse og alle andre skønne dage booket på din favoritplads. Du vil kunne nyde alle solrige for- og sensommerdage og får maksimal feriefølelse i hele sæsonen. Og det bedste af det hele er, at du helt selv bestemmer, hvor længe du vil have at sæsonen skal vare.

Og det bedste af det hele.. Du bestemmer helt selv, hvor længe sæsonen skal vare 😄

Aktuelle tilbud 🌟

Hverv en ven til sommersæsonenen

Har du en ven, kollega eller nabo, der altid er misundelig på det dejlige sæsonliv? Så kommer her en unik mulighed, som ingen af jer vil gå glip af! Når du rekrutterer en ven til en hvilken som helst First Camp destination for sommersæsonen 2024, får både du OG din ven 1000 kr rabat hver!

Prispakker for for- og eftersæsonen

Flere af vores destinationer tilbyder for- og eftersæson. Udnyt chancen for at sikre dig en skøn plads, hvor du kan nyde forårsvarmen, dejlige sensommerdage og en magisk eftersæson! Svært ved at beslutte dig? Vælg foråret her og efteråret der - og få 500 kr rabat på efterårssæsonens pris.

Norrlands bfirst camp tylösand - halmstad

NYT! Gratis campinguge denne sommer

For at udtrykke ekstra taknemmelighed over for alle i vores store sæsonfamilie vil vi tilbyde alle sommersæsongæster en gratis campinguge på en ny destination, én af mange fordele ved at være sæsongæst hos en stor campingkæde som First Camp.

Nogle fordele som sæsongæst hos First Camp:

  • Fri adgang til indedørs badeland
  • Fri adgang til udendørs pool
  • Gratis brusebad
  • Gratis aktiviteter for store og små campister
  • Rabathæfte med gode tilbud og rabatter
  • Fri afbenyttelse af servicebygninger incl. Varmt vand, ovne, kogeplader m.m.

Ovenstående er blot et lille indblik i, hvad du som sæsongæst kan se frem tid. Har vi fanget din interesse – men er du ikke helt overbevist? Du er meget velkommen til at ringe til os, eller måske komme forbi campingpladsen, kigge på faciliteterne og få svar på nogle af dine spørgsmål.

Sommer, vinter eller hele året?

Flere af vores destinationer tilbyder før- og eftersæson. Skynd dig at sikre dig en skøn plads at nyde solens første varme stråler og oplev når blomsterknopper blomstrer. Eller sikre dig mod de varme sensommerdage og lad os krydse fingre for en lun løvfaldssommer i eftersæsonen! Har du svært ved at bestemme dig? Vælg førsæson og eftersæson – og få kr. 500,- rabat på eftersæsonprisen.