alt
säsongscamping sommar
solvik sommarsäsong
Kärradal - Varberg

Sæsonplads hos First Camp

Feriefølelse i flere måneder!

Bliv sæsongæst og kom og gå som du vil. På nogle destinationer har vi åbent hele året, så du kan nye alle årstiderne i din campingvogn. Hav desuden Påske, Kristi Himmelfart og Pinse og alle andre skønne dage booket på din favoritplads. Du vil kunne nyde alle solrige for- og sensommerdage og får maksimal feriefølelse i hele sæsonen. Og det bedste af det hele er, at du helt selv bestemmer, hvor længe du vil have at sæsonen skal vare.

Og det bedste af det hele.. Du bestemmer helt selv, hvor længe sæsonen skal vare 😄

Nogle fordele som sæsongæst hos First Camp:

  • Fri adgang til indedørs badeland (Gælder ikke Bøjden og Ajstrup)
  • Fri adgang til udendørs pool (Gælder ikke Bøjden og Ajstrup)
  • Fri adgang til Bogense Svømmehal (Gælder kun de fynske pladser)
  • Gratis brusebad
  • Gratis aktiviteter for store og små campister
  • Rabathæfte med gode tilbud og rabatter
  • Fri afbenyttelse af servicebygninger incl. Varmt vand, ovne, kogeplader m.m.

Ovenstående er blot et lille indblik i, hvad du som sæsongæst kan se frem tid. Har vi fanget din interesse – men er du ikke helt overbevist? Du er meget velkommen til at ringe til os, eller måske komme forbi campingpladsen, kigge på faciliteterne og få svar på nogle af dine spørgsmål.

Sommer, vinter eller hele året?

Flere af vores destinationer tilbyder før- og eftersæson. Skynd dig at sikre dig en skøn plads at nyde solens første varme stråler og oplev når blomsterknopper blomstrer. Eller sikre dig mod de varme sensommerdage og lad os krydse fingre for en lun løvfaldssommer i eftersæsonen! Har du svært ved at bestemme dig? Vælg førsæson og eftersæson – og få kr. 500,- rabat på eftersæsonprisen.