Trampbil Edsvik - Grebbestad
alt
Pool bad bogense
alt
TILBUD TIL SOMMERSÆSONENS GÆSTER

Få en uge med camping til sommer uden ekstra omkostninger

Du læste rigtigt! For at vise ekstra taknemmelighed overfor alle i vores sæsonfamilie, vil vi tilbyde en hel uges camping i sommeren på en anden destination*. Hvis du allerede er sæsongæst, vil du modtage en e-mail med din personlige rabatkode i slutningen af april, så hold øje med din indbakke!

Denne aftale giver dig muligheden for at opdage en helt ny favorit campingplads, da vi faktisk har over 70 destinationer fordelt over hele Danmark, Norge og Sverige. Tag en ferie fra ferielivet denne sommer og brug din rabatkode til at booke en uge med camping på en ny destination uden ekstra omkostninger!

✅ Afslut betalingen af din sæsonplads senest den 26/4*
✅ Rabatten vil gælde for alle vores destinationer i Danmark, Sverige og Norge
✅ Rabatkode og mere information kommer i slutningen af april

Rabatkoden kan kun anvendes ved én booking for 1-7 sammenhængende nætter på en destination. Rabatten gælder for overnatning på en campingplads i egen vogn, telt eller camper. Se alle vilkår og betingelser nederst på siden.

Har du ikke booket en sæsonplads endnu? ☀️

Book så hurtigt som muligt og sørg for at afslutte betalingen senest den 26/4 for også at kunne nyde godt af ugen med camping uden ekstra omkostninger. Som sæsongæst får du altid maksimal campingglæde til en virkelig god pris!

Fantastiske Fyn

5 enestående campingeventur venter på fantastiske Fyn. Hvad venter du på?

Jylland

Fra Grenen Strand - Skagen i nord til Frigård - Flensborg Fjord i Syd. Jylland byder på camping til enhver smag.

Naturskønne Nordsverige

Med sine fantastiske fjelde, dejlige strande og spektakulære skove er hele Nordsverige en drømmedestination for alle!

Vidunderlige Dalarna

Find din perle i svenske Dalarna. Her venter alt fra ro og afslapning til spændende eventyr og kulturelle oplevelser.

Fjeldrige Norge

En ferieuge i Norge er ikke noget man spøger med! Campér blandt høje fjelde, dybe dale og norske fjorde.

Solrige Sydsverige

Sydsverige lokker med kridhvide strande, hyggelige oaser og solsikre dage. Opdag vores Skånske perler!

Vilkår

Tilbuddet gælder kun for gæster, der har booket sommersæsonen 2024 i Sverige, Norge eller Danmark og har betalt den sidste faktura i henhold til bookingbetingelserne. Gælder ikke, hvis man bliver sæsongæst efter sæsonstart og betaler efter den 26/4. Rabatkoden er personlig og sendes ud via e-mail efter den 26/4. Rabatkoden kan kun benyttes ved én booking og gælder for en valgfri destination i Sverige, Norge eller Danmark. Det er ikke muligt at booke f.eks. 2 dage på én destination og 5 dage på en anden. Rabatten gælder for 1-7 sammenhængende nætter på en campingplads i egen vogn, telt eller camper. Den periode, der kan bookes, er de samme datoer som din sommersæson, undtagen midtsommer 21/6-23/6 og uge 26-32. I Danmark inkluderer tilbuddet camping for op til 6 personer. Rabatten er personlig og må ikke overdrages eller ombyttes til kontanter, gyldig legitimation skal fremvises ved ankomst.