flex og basis

Mere frihed med Flex og Basis

Mere frihed med Flex og Basis

I mange rejsebrancher, såsom charter og hoteller, kan du vælge mellem at booke den billigste billet og ikke være i stand til at annullere eller ombooke, eller at booke en fleksibel billet, der kan annulleres tæt på ankomsten. Men inden for camping har der ikke været det samme fleksible produkt – indtil nu!

Vi er den første campingkæde i verden, der nu lancerer et fleksibelt produkt, Flex, der koster lidt mere end Basis, men som gæsterne kan annullere – uanset grund – indtil kl 15:00 dagen før ankomst. Vi stræber altid efter at være på forkant for at du som gæst får den bedst mulige oplevelse, og vi håber, at denne reservationsmetode bliver værdsat.

Hvordan fungerer Basis og Flex?

Når du vil booke dit ophold enten online eller telefonisk, betyder at der nu to veje at gå, og flex- og basispriser er tilgængelige på alle vores campingpladser.

Basis er vores billigste bookingmulighed!

Basis er et godt valg, hvis du ved præcis, hvornår du vil komme, og hvor længe du vil blive. Når du booker Basis, har du ikke mulighed for at foretage ændringer i din booking eller annullere. Fuld betaling af bookingbeløbet skal betales på forhånd i henhold til bookingbetingelserne. Bemærk venligst, at det ikke er muligt at flytte betalingsdatoen, samt at bookingen er personlig og ikke må overdrages.

Flex er vores fleksible bookingmulighed!

Når du booker Flex, har du altid mulighed for at annullere eller foretage ændringer i din booking indtil kl 15.00 dagen før ankomst, uanset årsagen. Der kan ikke foretages ændringer, og der vil ikke blive foretaget nogen refusion på din reservation efter kl. 15.00 dagen før ankomst eller under dit ophold. Denne mulighed er god, hvis du for eksempel ønsker at booke dit yndlingssted i god tid, men er usikker på, om du kan komme den dag. Vi tilbyder ganske enkelt mere frihed i din booking.

Ingen bookingsgebyrer refunderes ikke ved afbestilling,. Restbeløbet vil blive refunderet. Fuld betaling af bookingbeløbet skal betales på forhånd i henhold til bookingbetingelserne. Bemærk venligst, at det ikke er muligt at flytte betalingsdatoen, samt at bookingen er personlig og ikke må overdrages.

Læs mere om, hvilken mulighed der passer dig bedst i vores booking- og betalingsbetingelser.

Prisen er altid inklusiv:

• Fri adgang til pool/badeland i hele opholdsperioden
• Strømforbrug og el tilslutning
• Gratis varmt vand og bad i servicebygninger
• Gratis brug af ovne, kogeplader og mikroovne i servicebygninger
• Div. gratis aktiviteter for store og små campister.

Af sikkerhedsmæssige årsager forbeholder First Camp sig retten til at afvise gæster ved indgangen til badeland/pool, hvis dette vurderes uforsvarligt. Det er til enhver tid First Camps ret at vurdere dette. Bemærk venligst, at poolens åbningstider kan variere afhængigt af destinationen du besøger. Gæster på Lakolk Strand – Rømø har ikke adgang til badeland eller pool. Fri adgang til pool og/eller badeland gælder ikke for gæster på Bøjden Strand og Ajstrup Strand.