Norrrlands bästa campingar
alt
Norrlands bästa campingar
Björknäs - Boden

Nordsveriges bedste campingpladser

Opdag alle campingpladser i det nordlige Sverige med vores guide ☀️

Med sine fantastiske bjerge, dejlige strande og spektakulære skove er Nordsveriges en drømmedestination for alle campingentusiaster. Vi tager dig med på en rejse gennem Nordsveriges mest fantastiske campingpladser året rundt! Find din campingplads i Nordsverige her.

 • Book nu og betal senere med Klarna
 • Vælg fleksibel booking, hvis du er usikker
 • Få 5% tilbage i First Camp Club-point

Nordsveriges bedste campingpladser - fra nord til syd

1. Björknäs - Boden

På First Camp Björknäs - Boden venter en fredfyldt og smuk miljø lige ved vandet. Her bor du godt og hyggeligt med alle bekvemmeligheder, der kan tænkes at være nødvendige. Lad dit indre bløddyr slippe løs i det store poolområde med både motionsbaner og store vandrutsjebaner. Hvis du er konkurrenceminded, kan du også sigte ordentligt og vinde i en petanque-turnering. For mere eventyr kan du også leje SUP, kajak, gokart eller cykel.

 • Stort poolområde
 • Aktivitetsprogram inkluderet uge 27-32
 • Hyggelige hytter & dejlige campingpladser

2. Arcus - Luleå

Kombinér en afslappende campingferie fyldt med eventyr for både voksne og børn på First Camp Arcus - Luleå! Her tilbydes en fredelig atmosfære og en smuk udsigt over floden, omgivet af en usammenlignelig natur. Opdag det fantastiske eventyrsbad Arcusbadet og den populære og udfordrende højhøjbane. For ikke at nævne muligheden for at afslutte dagen med en styrkende sauna i campingpladsens brændefyrede sauna.

 • Opdag Arcusbadet
 • Aktivitetsprogram inkluderet uge 27-32
 • Nærliggende hytter og campingpladser ved stranden

3. Ansia - Lycksele

Ved den storslåede Umeälven ligger Nordlandets perle First Camp Ansia - Lycksele. Her kan du tilbringe dagene på campingpladsens egen sandstrand, nyde en afslapningsafdeling med panoramaudsigt over floden og lade børnene udfolde sig på en af de fem forskellige legepladser. For den eventyrlystne rejsende er der utallige vandrestier og masser af faciliteter såsom fiskeri. Med andre ord venter campingglæde for hele familien!

 • Magiske udsigter over Umeälven
 • Aktivitetsprogram inkluderet uge 27-32
 • Fredfyldt og naturnært ophold

4. Nydala - Umeå

Ledet du efter en naturskøn campingplads i Umeå? Velkommen til First Camp Nydala - Umeå. Her tilbydes et fuldt skema med populære træningsklasser, børneklub og aftenunderholdning om sommeren. Her er der også udlejning af forskellige køretøjer såsom cykel og gokart. Hvad med en gåtur eller et løb i en af de smukke motionsspor, som campingområdet er omgivet af? Dette, og meget mere, venter dig i smukke Umeå.

 • Sjove aktiviteter på området
 • Aktivitetsprogram inkluderet uge 27-32
 • Naturskøn campingplads

5. Frösön - Östersund

På First Camp Frösön - Östersund tilbydes et bredt udvalg af aktiviteter. Fra campingpladsen udgår flere gamle stier og vandrestier, der giver jer mulighed for at udforske både historien og den storslåede natur i Jämtland. Her kan I også hygge jer med en runde minigolf, petanque eller en kamp på basketball- eller beachvolleyballbanerne, og for de yngste er der en legeplads. Campingpladsen for dig, der vil nyde livet, roen og naturens skønhed!

 • Dejlige naturaktiviteter
 • Storslåede udsigter over Storsjön
 • Flere hytter og campingpladser

6. Fläsian - Sundsvall

Velkommen til destinationen, der ligger i en af Sveriges smukkeste byer. På First Camp Fläsian - Sundsvall bor du midt i den nordlandske natur med Bottniska Viken som nabo. Her kan du plaske og nyde dagene på en dejlig badestrand eller leje en cykel for nemt og smidigt at kunne komme ind til Sundsvalls smukke bykerne. Derudover er der masser af fine vandrestier, som du absolut ikke må gå glip af!

 • Nærhed til strand og bad
 • Opdag hyggelige Sundsvall
 • Indkvartering med magiske udsigter

*De viste startpriser ovenfor er for indkvartering på campingplads med elektricitet. Bemærk, at priserne kan variere mellem forskellige perioder.

Sommerens aktiviteter

Inkluderet i prisen uge 27-32

Find den bedste pris

Brug lavpriskalenderen

First Camp Club

Saml point og brug dem til indkvartering og gode tilbud

Book med Flex

Fri afbestilling og ombooking frem til kl. 15:00 dagen før ankomst!

Camping i det nordlige Sverige

Norrland byder på enestående campingoplevelser for naturelskere og eventyrlystne. Med sit utrolige naturudvalg tiltrækker Norrland campister fra hele Europa både sommer og vinter. Uanset om du leder efter en afslappende ferie i naturen eller spændende eventyr, er Norrland det perfekte valg til din næste campingtur.

I sommermånederne kan du nyde lange dage og lyse nætter under den magiske midnatssol. Oplev stilheden og roen i den vidtstrakte natur og deltag i de mange aktiviteter, vores campingpladser i Norrland har at tilbyde. Med alt fra vandreture og fiskeri til kano- og cykelture er der noget for enhver smag og alder.

For dem der foretrækker vinterens frostede charme, er Norrland vores skandinaviske vinterparadis. Opdag den glitrende sne og det spektakulære nordlys, der danser på himlen. Fra mange af vores campingpladser i Norrland kan du se nordlyset uden at forlade området, en uovertruffen oplevelse! Om dagen kan du stå på ski, snowboard eller prøve en snescootersafari i det smukke vinterlandskab.

Vores campingpladser i Norrland ligger naturskønt og tilbyder et bredt udvalg af campingpladser og hytter til alle behov og ønsker. Fra familievenlige campingpladser med moderne faciliteter til mindre og charmerende steder, hvor du kan slappe af og komme endnu tættere på fjeldene. Uanset hvor du vælger at stå, kan du regne med den norrlandske gæstfrihed.

Book din næste campingferie i Norrland og oplev det eventyr, der venter. Giv dig selv muligheden for at udforske en af Sveriges mest unikke regioner og skab minder for livet i den smukke norrlandske natur!

Book din ferie på campingplads i Nordsverige nu!