Resort
Ansia - Lycksele, ansia badpark

Ansia – Lycksele

Sommarvägen 1, 921 41 Lycksele

First Camp Ansia – Lycksele

Nyhed! Ansia er nu blevet en First Camp Resort, et helt nyt undermærke for dig, der foretrækker det lille ekstra på ferien. Læs mere her.

 

First Camp Ansia – Lycksele er en herlig destination i det nordlige Sverige. Ansia er en familiecamping i ordets egentlige forstand med egen badestrand og flere legepladser til børnene. Den kombinerede reception, butik og café ligger ved indkørslen. Her tjekker du ind, løser fisketegn og køber is. Uanset om du bor i campingvogn, på hotelværelse eller i hytte har du altid adgang til campingpladsens servicehuse med vaskemaskiner, bad, sauna osv. Her findes aktiviteter både på campingpladsen og i hele Lycksele. Gå ikke glip af vores skønne sandstrand, hvor du kan nyde solen og slappe af. Lycksele er en oplagt destination både i sommer- og vintersæsonen med skiløjper, hundeslædekørsel og nordlys.

 

Ansia har fuldt udstyrede konferencelokaler, hvor events skræddersys efter gruppens ønske. Flere og flere vælger at bo i hytte i ferien såvel som i forbindelse med konference, idet det er både bekvemt og hyggeligt. På campingpladsen ligger også Lilla Hotellet med enkelt- og dobbeltværelser, samt suiter med spabad, eller hvorfor ikke sauna og fantastisk udsigt over Ume-elven.

 

Velkommen til magiske Ansia!


Vi tilbyder

Ekspressudcheckning
Gratis surfing zone
Husdyr tilladt
Morgenmadspose

Aktiviteter

Børneklub
Cykelleje
Fiske
Gym
Langrend
Legeplads
Minigolf
MTB
Vandcykler
Sauna
Swimmingpool
Træningsprogram

Praktisk info

Affald
På First Camp arbejder vi aktivt for et bedre miljø og håber, at du som gæst også gør det. På vores affaldsstationer sorterer vi blandt andet plast, aluminium, glas, pap og aviser. Vejledning findes ved hver station.

 

Aldersgrænse
I uge 30 skal alle i selskabet være fyldt 25 år for at kunne booke og bo hos os. Ud over denne uge skal alle gæster være fyldt 18 år eller ledsaget af en værge. Gyldig legitimation skal fremvises efter anmodning.

 

Bomme
I højsæsonen får du som gæst en kode til bommene i sammenhæng med indtjekning. Om natten fra kl. 23:00-07:00 er bommene låst. I vintersæsonen er der ingen bomme.

 

Busforbindelser
Nærmeste busholdeplads ligger lige udenfor receptionen. Se bustider her. 

 

Butik
Butikken har samme åbningstider som receptionen.

 

Hjertestartere
Hjertestartere findes i receptionen og restauranten.

 

Servicekort
Ved indtjekning får du et adgangskort/servicekort. Kortene kan oplades med penge, og anvendes til f.eks. vaskemaskiner (brusebad er gratis)

 

Tømme station
Toilettømning er mulig ved miljøstation 1 og ved alle servicehuse. I vintersæsonen er toilettømning kun mulig ved servicehus 2.

 

WIFI
Der er adgang til WIFI på begrænsede dele af området. Bemærk venligst, at forbindelsen kan være lidt langsommere i sommerugerne.

 

Åbningstider
First Camp Ansia – Lycksele er åben året rundt.


Åbningstider

20. juni10. august
mandagsøndag08:0022:00