Ansia vinter
alt
alt
alt

Camping i vintersæsonen 22/23

Her lister vi alle destinationer, der tilbyder camping i vinterhalvåret

Overvejer du at afprøve livet som sæsongæst - kontakt din destination for yderligere info!

Fordele og rabatter som sæsongæst hos First Camp

Ovenstående er blot et lille indblik i, hvad du som sæsongæst kan se frem tid. Har vi fanget din interesse – men er du ikke helt overbevist? Du er meget velkommen til at ringe til os, eller måske komme forbi campingpladsen, kigge på faciliteterne og få svar på nogle af dine spørgsmål. Yderligere kan du også skrive dig op på vores gratis interesseliste – hvorefter vi kontakter dig, hvis vi får en ledig plads.

Bemærk venligst at åbningstider til pools, badelande, svømmehal kan variere. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer og justeringer alt afhængig af udbud, efterspørgsel, årstid, vind og vejr. Ønsker du at medbringe din hund, koster dette kr. 400,-.

*Gælder kun gæster på First Camp Bogense City og First Camp Hasmark Strand.

Er du mere til før- og/eller eftersæson? - book begge sæsoner og få kr. 500,- i rabat.

Nordlige Sverige

Oplev en rigtig nordlig vinter med sne, nordlys og fantastisk natur, eller en af ​​vores andre nordlige perler! Klik på den destination, du er interesseret i, for at læse mere om, hvad der er tilgængeligt på campingpladsen i vinterhalvåret.

Feriefølelse hele vinteren

Hvorfor pakke sammen, når sommeren er ovre? Camper hele året rundt med vintersæson!

Det centrale Sverige

Centrum af Sverige er propfyldt med dejlige destinationer, hvad er din vinterdrøm? Klik på den destination, du vil vide mere om.

Sydlige Sverige

En vinter i södra Sverige är inte så dumt! Här har vi samlat några guldkorn med vinteröppet i år, klicka på din destination för att läsa mer.

Trænger du til vintersæson?

Hjertelig velkommen til at nyde hele vinteren på en af ​​vores vinterdestinationer.