Orsa - Dalarna vinter
Enåbadet - Rättvik vinter
Moraparken - boende under vasaloppet
alt

Sæsonplads til vinter

Her lister vi alle destinationer, der tilbyder camping i vintersæsonen.

Det er høj tid at planlægge for vintersæsonens camping og eventyr. Opdag et nyt sted eller en gammel favorit. På flere af vores destinationer tilbyder vi sæsonpladser selv om vinteren ☃️

Måske vil du vintercampe tæt på klassiske vinteraktiviteter som skiløb og skøjteløb, eller tæt på byens puls, museer og shopping. Uanset hvad, så er der en destination for dig med vintercamping. Varmt velkommen til at blive en vintersæsoncampist du også!"

Fordele og rabatter som sæsongæst hos First Camp i Danmark:

Ovenstående er blot et lille indblik i, hvad du som sæsongæst kan se frem tid. Har vi fanget din interesse – men er du ikke helt overbevist? Du er meget velkommen til at ringe til os, eller måske komme forbi campingpladsen, kigge på faciliteterne og få svar på nogle af dine spørgsmål. Yderligere kan du også skrive dig op på vores gratis interesseliste – hvorefter vi kontakter dig, hvis vi får en ledig plads.

Bemærk venligst at åbningstider til pools, badelande, svømmehal kan variere. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer og justeringer alt afhængig af udbud, efterspørgsel, årstid, vind og vejr. Ønsker du at medbringe din hund, koster dette kr. 400,-.

Vintersæsonen 23/24

Vintersæson - individuel pris Kom og gå præcis som du vil - hele sæsonen! Herunder finder du alle destinationer, der tilbyder vintersæsonen. Her kan du finde mere information om priser og datoer.

Gulvopbevaring - På de fleste destinationer kan du efterlade dit trægulv om vinteren. Opbevaringsmulighederne varierer fra destination til destination. Kontakt din destination for mere information.

Vinteropbevaring - En mulighed for dig, der ønsker at lade hele campingvognen stå på destinationen om vinteren, inklusive gulvopbevaring. På nogle destinationer har du også mulighed for at bruge campingvognen under opbevaringen mod aktuel dagspris. Kontakt din destination for mere information om, hvad der er muligt.

Er du interesseret i opbevaring på en destination, der ikke har åbent om vinteren? På flere destinationer er det stadig muligt! Kontakt den destination, du er interesseret i, for information om, hvad der er muligt.

Danmark


Hvorfor ikke tilbringe vinteren i skønne Danmark? Klik ind på destinationen for at læse mere.

Nordlige Sverige

Oplev en ægte nordlandsk vinter med sne, nordlys og fantastisk natur, eller en af vores andre nordlige perler! Klik på den destination, du er interesseret i, for at læse mere om, hvad der er at opleve på campingpladsen om vinteren.

Feriefølelse hele vinteren!

Hvorfor pakke sammen, når sommeren er forbi? Campeér året rundt som en vintersæsoncampist!

Midt Sverige

Sveriges midt er fyldt med dejlige destinationer. Hvad er din vinterdrøm? Klik ind på den destination, du gerne vil vide mere om.

Sydlige Sverige

En vinter i det sydlige Sverige er ikke så dårligt! Her har vi samlet nogle perler med vinteråbent i år. Klik på din destination for at læse mere.