Frigård – Flensborg Fjord

Kummelefort 14, 6340 Kollund

En unik perle i Sønderjylland

Besøg First Camp Frigård – Flensborg Fjord i Sønderjylland, en af Danmarks bedste campingpladser. First Camp Frigård ligger i Kollund, i en mangfoldig natur med skov og strand, tæt ved Flensborg Fjord og Flensborg by.

 

Nyd den frie atmosfære, den smukke natur, de mange aktiviteter for store og små – og en hyggelig ferie, så langt sydpå det kan lade sig gøre – altså i Danmark. Lad børnene lege, bade og boltre sig om formiddagen og tag sammen på en tur til Tyskland senere på dagen. Det er da ferie uden grænser.

 

Vi glæder os til at se jer i det sønderjyske – vi har åbent hele året!

 


Vi tilbyder

Gratis surfing zone
Husdyr tilladt
Incheckningsautomat

Aktiviteter

Basketball
Beach volleyball
Børneklub
Fodboldbane
Gokarts
Hoppepude
Legeplads
Petanque
Sauna
Swimmingpool
Træningsprogram
Underholdning

Praktisk info

Storkøkken og andre køkkener

Her har du mulighed for at se vores storkøkken, der er til fri afbenyttelse. Store lyse køkkener hvor du finder ovnene, komfur(gas) handvaske og mulighed for at nyde maden ved et af borene i køkkenet. For dem, der camperer i telt, er der mulighed for at låne et køleskab.

 

Du har også mulighed for at benytte en af vores grille.

 

Toilet- & badeforhold

Vores 5 stjernet bade- og toiletbygning er store og flotte. Der er flere familiebaderum, hvor der er ekstra god plads, når familien skal være klar til tur. Til børnefamilierne er der naturligvis puslerum samt en dedikeret børneafdeling. Med en høj rengøring standard er det altid en fornøjelse at komme i bygningerne.

 

Vaskerum

Findes i servicebygning 1, 2 og 3.

Vi har vaskmaskine og tørretumbler i vores bygninger Du kan benytte dig af. Du bruge din udleveret Sep-key nøgle til vask- og tørre en vask koster 25.- og tørretumbler 7,5.- pr. 15 minutter.


Åbningstider

23. oktober31. december
mandagfredag08:0016:00
lørdagsøndag09:0016:00