Hasmark Strand – Fyn

Strandvejen 205, 5450 Otterup

Hele familiens feriefavorit ved Fyns bedste badestrand

Når du besøger First Camp Hasmark Strand – Fyn træder du ind i vikingernes verden, ligeså snart du ankommer og ser den store vikingeborg.

 

Denne borg er kernen på pladsen og huser blandt andet reception, bistro og butik. Vores store legeplads er bygget op omkring et stort vikingeskib, der indbyder til sjove skattejagter og vikingelege for børn i alle aldre. Hele pladsen er præget af et gennemført vikingetema, og vi glæder os meget til at byde jer indenfor i vores vikingeverden.

 

Til de aktive campister, har vi derudover et indendørs- og udendørs badeland, seks legepladser og en fodboldbane. Vi har også cykeludlejning, så I kan køre en tur rundt i den smukke nordfynske natur. Hvis I derimod er mere til afslapning og selvforkælelse kan I smutte en tur i vores spa-område med spabad og sauna.

 

Vælger du at holde camping på Fyn, er du tæt på det meste. På Fyn finder du masser af spændende seværdigheder, og der er heller ikke langt til bl.a. Fjord&Bælt eller Legoland.

 

Pssst.. Vidste du godt, at fri adgang til pool og badeland altid med prisen, når du er gæst hos First Camp Hasmark Strand?

 

Vi anbefaler altid forhåndsreservationer, men det er ikke et krav. Vi tager gerne imod drop-in gæster, men kan ikke garantere ledig kapacitet.


Aktiviteter

Beach volleyball
Børneklub
Børnepool
Cykelbiler
Cykelveje
Fodboldbane
Hoppepude
Legeplads
Minigolf
Strand
Swimmingpool
Træningsprogram

Vi tilbyder

Ekspressudcheckning
Husdyr tilladt

Praktisk info

Servicebygningerne på pladsen

Midt på pladsen, lige bag ved vikingeborgen, finder du vores største servicebygning ud af tre.

 

Forrest på bygningen er der indgang til 2 store rummelige toiletafdelinger, hvor der er rigeligt med brusere, vaske og toiletter.

 

På siderne af bygningen har vi store dejlige familierum, handicapfaciliteter, samt puslerum til de små.

 

Bagved er vores køkken, hvor der, udover kogeplader og vaske, også findes mikroovne og almindelige ovne. Så der er både til at lave popcorn eller til den helt store gourmetmiddag.

 

Lige uden for køkkenet er der en hyggelig spisekrog, hvor man kan nyde den tilberedte mad eller grille med venner og familie.

 

Det er også i denne bygning, der er et vaskerum, hvor der er vaskemaskiner og tørretumblere, samt bordplads til sammenlægning af tøj.

Platinområdet – Lidt ekstra luksus

På vores Platinområde er der bygget to store og flotte servicebygninger.

 

I hver bygning er der en børneafdeling, køkken med kogeplader, vaske og ovn, samt 15 luksus familierum.

 

Der er lækre spisepladser i begge bygninger lige ved køkkenet.

Åbningstider
Campingpladsen har åbent hele året.

Bommens åbningstider
Alle dage:kl. 7.00-23.00

 

Husk, at du altid er velkommen til at stille os spørgsmål uden for vores åbningstider på: hasmark@firstcamp.dk

El-ladestander
I 2. kvartal 2022 opsætter Nordfyns Kommune 1 el-ladestander med 2 udtag på den kommunale parkeringsplads ved First Camp Hasmark Strand – Fyn.


Åbningstider

2. januar30. marts
mandagfredag08:0016:00
lørdagsøndag09:0016:00