Resort

Hasmark Strand – Fyn

Strandvejen 205, 5450 Otterup

Hele familiens feriefavorit ved Fyns bedste badestrand

Nyhed! Hasmark er nu blevet en First Camp Resort, et helt nyt undermærke for dig, der foretrækker det lille ekstra på ferien. Læs mere her.

 

Velkommen til First Camp Hasmark Strand – Fyn! Her venter en drømmeferie, uanset om du er ude efter aktiviteter eller afslapning. Campingpladsen ligger kun 20 km fra Odense ved en smuk strand, der indbyder til eventyr.

 

Campingpladsen har et sjovt vikingetema, der præger hele opholdet med flere legepladser og badelande både ude og inde. Her findes også flere udlejningsaktiviteter, bl.a cykeludlejning, så du kan udforske Nordfyns natur og måske tage en tur ud til det smukke Enebærodde, hvor du både kan fiske og bade samt selvfølgelig nyde den smukke natur og fyret.

 

På Hasmark findes både butik og bistro, tre servicehuse og masser af sjove aktiviteter. Om sommeren har vi et fyldt aktivitetsprogram med børneklub, leg, træning og aftenunderholdning. Campingpladsen er flad og nær stranden er der pladser til dig, der camperer med autocamper, campingvogn eller telt. Derudover findes hyggelige hytter i forskellige størrelser, både mindre campinghytter og større familiehytter. Hvis du vil prøve at bo i glamping, har vi flere glampingtelte, perfekte hvis du værdsætter den naturrige oplevelse, men samtidig ønsker at bo godt udstyret med behagelige senge.

 

I nærområdet findes masser af seværdigheder, og campingpladsen er et godt udgangspunkt for dagsudflugter på Fyn. Besøg byen Odense, H.C. Andersens historiske fødeby, Fyn Sommerland, naturområdet Enebærodde eller tilbring solrige dage på den fine sandstrand. Velkommen til en fuldpakket ferie på vores resort i Hasmark!


Vi tilbyder

Ekspressudcheckning
Elbil opladning
Gratis surfing zone
Husdyr tilladt

Aktiviteter

Beach volleyball
Børneklub
Børnepool
Cykelleje
Cykelveje
Fodboldbane
Gokarts
Hoppepude
Legeplads
Minigolf
Sauna
Strand

Praktisk info

Her finder du mere praktisk information, som kan være god at vide om vores destination. Hvad gælder for WIFI, og hvor er den nærmeste tømningsstation? Her finder du også vores generelle trivselsregler, som gælder for alle campinggæster, så opholdet bliver så godt som muligt!

 

Opdag området

Tjek campingkortet for at finde ud af, hvad der er i alle servicebygningerne, hvor den nærmeste tømningsstation er, eller hvor på området vi har hjertestartere.

 

Wifi

Vi har surfzoner på området med wifi i begrænset omfang.

 

Åbningstider
Campingpladsen har åbent hele året.

 

Bommens åbningstider
Alle dage:kl. 7.00-23.00


Åbningstider

20. juni10. august
mandagsøndag08:0022:00