Bistro Edsvik - Grebbestad

Fred og ro efter en fartfyldt dag

I vores butik finder du næsten alt hvad du behøver for at få succes med camping! Til duften af friskbagt brød finder du legetøj, grilltilbehør, picnictilbehør, de nødvendige basisting samt slik og snacks til vellykkede ferieaftener. Og bedst af det hele – når du har fri, er hver dag en kaffedag med friskbagte boller og kølende is. Velkommen ind, butikkens åbningstider følger receptionen!

 

Efter en dag med fartfyldte aktiviteter kan det være dejligt at sætte sig ned og slappe af i vores bistro. Her kan du nyde både varm og kold mad og drikke. Måske en forfriskende øl efter en dagstur til Enebærodde? Eller en iskold sodavand sammen med en lækker forret? Da der er tonsvis af aktiviteter på Hasmark Strand, vil vi også tilbyde vores gæster velfortjent afslapning. Læs mere om vores restaurant og se åbningstiderne længere nede!

Bistro & Bistro corner

På First Camp Hasmark Strand har vi vores egen madservering. I vores bistro serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til f.eks. wienerschnitzel, som afsluttes med lækre desserter som ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler eller i solen i gårdspladsen. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingvognen. I kan altid ringe på +45 64 82 62 06 eller maile på hasmark@firstcamp.dk, hvis I har spørgsmål eller forespørgsler. Vi gør opmærksom på, at bordreservationer til under 10 personer ikke er nødvendigt.

Åbningstider 2024*

17. maj- 15. juni
fre-lør: kl. 17-21

20. juni - 10. august
man-søn: kl. 12-22

16. august - 24. august
fre-lør: kl. 17-21

Lækre klubrabatter

Som medlem af First Camp Club kan du nyde lækre tilbud i Bistroen.

*Køkkenet lukker 21.00. Åbningstiderne kan ændres senere. Vi tager forbehold for eventuelle justeringer.