Fred og ro efter en fartfyldt dag

Bistroens åbningstider 2024
Fredage og lørdage: 17.30 – 20.30
Køkkenet lukker 20.00

Udvidede åbningstider kan ske ved ferier og helligdage

 

Efter en dag med fartfyldte aktiviteter kan det være dejligt at sætte sig ned og slappe af i vores bistro. Her kan du nyde både varm og kold mad og drikke. Måske en forfriskende øl efter en dagstur til Enebærodde? Eller en iskold sodavand sammen med en lækker forret? Da der er tonsvis af aktiviteter på Hasmark Strand, vil vi også tilbyde vores gæster velfortjent afslapning. Det finder du i vores bistro, velkommen!

Bistro

På First Camp Hasmark Strand har vi vores egen madservering. I vores bistro serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til f.eks. wienerschnitzel, som afsluttes med lækre desserter som ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Se allergenelisten her:

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler eller i solen i gårdspladsen. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingvognen. I kan altid ringe på +45 64 82 62 06 eller maile på hasmark@firstcamp.dk, hvis I har spørgsmål eller forespørgsler. Vi gør opmærksom på, at bordreservationer til under 10 personer ikke er nødvendigt.

Se vores menukort her:


Butik

I vores butik finder du næsten alt hvad du behøver for at få succes med camping! Til duften af friskbagt brød finder du legetøj, grilltilbehør, picnictilbehør, de nødvendige basisting og et udvalg friske grøntsager (kun i højsæsonen) samt slik og snacks til vellykkede ferieaftener.

Og bedst af det hele – når du har fri, er hver dag en kaffedag med friskbagte boller og kølende is. Velkommen ind!

Butikkens åbningstider følger receptionen.