Arrangement

Hvis din virksomhed eller forening skal afholde møde, kursus eller andre arrangementer, står vi klar med lokaler, servering af mad fra menukortet, kaffe/the, frugt og kage, eller hvad I ellers måtte have af ønsker.

 

Vi tilbyder også overnatning i vores store vikingehytter eller mobilehomes i forbindelse med arrangementet til en god pris.

 

Lyder det interessant, så skriv en mail til hasmark@firstcamp.dk og få et tilbud på netop dit arrangement med de ønsker, du måtte have til rammerne. Så vil vi gøre, hvad vi kan for, at det bliver et fantastisk arrangement.

Børnefødselsdag

Invitér dine venner til fødselsdagsfest i badeland. Hos First Camp Hasmark Strand har du nu mulighed for at holde børnefødselsdag med mad fra First Camp Bistro.

Når I er færdige i badelandet og med at spise, er der fri afbenyttelse af vores legepladser og hoppepuder. Eller I kan tage et mooncar-ræs, inden turen går hjemad.

For yderligere information og bestilling af arrangementer – ring på tlf. 64 82 62 06

Selskaber

Hold dit selskab hos First Camp Hasmark Strand – Fyn!
I vores flotte selskabslokaler kan I holde jeres bryllup, konfirmation, jubilæum eller fødselsdag. Selskabslokalerne kan med fordel også bruges til foredrag eller undervisning.

Selskabslokalerne på First Camp Hasmark Strand – Fyn kan benyttes af alle. Du behøver altså ikke at være medlem af en forening eller bo på pladsen. Kontakt os i god tid, så vi sammen kan finde en ledig dato, der passer til dine behov. Vi vil gøre alt for at imødekomme jeres ønsker, så jeres fest bliver præcis, som I ønsker den.

Vores selskabslokaler har service, porcelæn, glas og hvad der ellers skal bruges til en fest. I skal blot invitere gæsterne og læne jer afslappet tilbage, så klarer vi resten.

Når I holder festen hos os, kan I også tilkøbe fri adgang til badelandet til en favorabel pris, og der er selvfølgelig fri adgang for jeres gæster på alle vores legepladser.

Kommer jeres gæster langvejsfra og har brug for overnatning, så udlejer vi både hytter og campingvogne.

For yderligere information og bestilling af lokaler – ring på tlf. 64 82 62 06.