Alt til grupper og konferencer

Hos First Camp skræddersyer vi altid en samlet pakke efter dine ønsker og behov til konferencen eller gruppebookingen. Vi har næsten 60 lokationer i Danmark og Sverige, alle smukt beliggende i skønne naturlige omgivelser. Her er der rig mulighed for aktiviteter til alle grupper uanset størrelse!

Har du behov for et stort konferencelokale, et mindre mødelokale eller større udendørsarealer til teambuilding aktiviteter? Alt efter hvad du har behov for, skræddersyer vi en samlet løsning med overnatning, lokaler, aktiviteter og mad, hvis det ønskes. Vi tilbyder både ophold i fuldt udstyrede hytter, på fine hotelværelser eller på dejlige campingpladser.

Fortæl os om dine tanker, ønsker og ideer eller lad os komme med et forslag. Vi har stor erfaring med at være vært for forskellige typer arrangementer, grupper og virksomheder med op til 1200 personer. Send os en mail på group.conference@firstcamp.dk, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Alt til gruppebookinger

Vi tager både imod større og mindre grupper.
En oplevelse tilpasset jeres behov. Hyggelige aktiviteter i skønne omgivelser. Store grønne områder og fodboldbaner. Erfaring med både større arrangementer og mindre grupper. Team building, skoleklasser, udstillinger, fodboldhold. Bo i hytte, på hotel eller på camping.

Alt til konferencer

Styrk teamet med en konference i naturskønne omgivelser.
Store konferencelokaler og mindre møderum. Naturskønne lokationer.
Team building og aktiviteter. Skræddersyede oplevelser. Virksomheder fra 12 - 1200 ansatte. Bo i hytte, på hotel eller på campingplads.