Campingferie lige midt i Danmark

Når du besøger First Camp Hasmark Strand – Fyn, har vi gjort os ekstra umage for at skabe rammerne, så du kan få din drømmeferie opfyldt. Uanset om du søger aktiviteter eller afslapning, så er vi klar til at efterleve dine ønsker. Til de aktive, har vi for eksempel et indendørs- og udendørs badeland, seks legepladser og en fodboldbane. Vi har også cykeludlejning, så I kan køre en tur rundt i den smukke nordfynske natur, og måske en tur ud til det smukke Enebærodde, hvor I også kan smide fiskestængerne i vandet eller forsætte hele vejen ud til enden, hvor I kan se fyrtårnet. Hvis I derimod er mere til afslapning og selvforkælelse kan I smutte en tur i vores spa-område med spabad og sauna.

 

Hvis I bare vil slappe af og ikke gider at tilberede aftensmaden, så serverer vores Bistro lækker velsmagende mad med noget både for børn og voksne. I kan også kigge en tur forbi vores butik og få noget til den søde tand.

 

Vælger du at holde camping på Fyn, er du tæt på det meste. På Fyn finder du masser af spændende seværdigheder, og der er heller ikke langt til bl.a. Fjord&Bælt eller Legoland. Læs mere om vores aktiviteter her.

Autocamper

På Hasmark Strand har vi gode muligheder, hvis I camperer i autocamper. Vi har flere pladser som er store, hvor der med sikkerhed er plads til jeres autocamper, samtidig med at vi overholder sikkerhedsreglerne. Ligeledes er det nemt at koble sig op med strøm på disse pladser. Vi håber, I finder det nemt at campere hos os – også når I er i autocamper!


Telt

Som teltligger nyder man naturen på en helt speciel måde – og hos os får jeres teltferie et pift af luksus. Vi tilbyder lækre toilet- og badefaciliteter, gode vaskemuligheder, samt lækre køkkenfaciliteter, der gør jeres teltferie meget lettere.

For strømtilslutning på pladsen skal der bruges CEE stik. Adapter fra almindeligt 220v til CEE kan lånes i receptionen. (Begrænset antal). Vi anbefaler at medbringe kabel på minimum 5 meter.

Servicebygningerne gør teltferien lettere

Midt på pladsen, lige bag vikingeborgen, ligger vores servicebygning. Forrest på bygningen er der indgang til 2 store rummelige toiletafdelinger, hvor der er rigeligt med brusere, vaske og toiletter. På siderne af bygningen har vi store dejlige familierum, handicapfaciliteter, samt puslerum til de små. Bagved er vores køkken, hvor der udover kogeplader og vaske, også er mikroovne til popcorn eller andet og almindelige ovne. Lige uden for køkkenet er der en hyggelig spisekrog, hvor I kan nyde den tilberedte mad eller grille med venner og familie. Det er også i denne bygning, at pladsen har et vaskerum, hvor der er vaskemaskiner og tørretumblere, samt bordplads til sammenlægning af tøj.


Sæsonpladser

Nyd hele sæsonen på en af Danmarks bedste og mest familievenlige campingpladser

Når du besøger First Camp Hasmark Strand, har vi gjort os ekstra umage for at skabe de bedste rammer om dit ophold.

Uanset om du søger aktiviteter eller afslapning, så er vi klar til at efterleve dine ønsker. Til de aktive, har vi for eksempel et indendørs- og udendørs badeland, seks legepladser og en fodboldbane. Vi har også cykeludlejning, så I kan køre en tur rundt i den smukke nordfynske natur. Hvis I derimod er mere til afslapning og selvforkælelse kan I smutte en tur i vores spa-område med spabad og sauna.

Med en sæsonplads hos os, kan du samtidig nyde godt af:

 • Gælder for op til 6 personer i samme husstand
 • Fri adgang til indendørs badeland
 • Fri adgang til udendørs pool
 • Fri adgang til Bogense Svømmehal og badeland
 • Gratis rabathæfte med gode tilbud og rabatter. Deriblandt:
 • Giv 10% rabat på camping til dine venner.
 • Forkæl dine børn, børnebørn, børnenes venner, vennernes børn eller dig selv med gratis is.
 • Få 50% rabat på en overnatning ved alle First Camp destinationer i Danmark.
 • Spil en gratis omgang minigolf eller to.
 • Ved bestilling af valgfri hovedret fra vores bistro, modtager du samtidig 1 stk. gratis Yessis Sommerdrøm-dessert.
 • Gratis brusebad
 • Fri afbenyttelse af servicebygninger incl. Varmt vand, ovne, kogeplader m.m.
 • Gratis aktivitetsprogram inkl. Yessis børneklub til både store og små campister
 • Arrangementer forbeholdt sæsongæster – deriblandt:
 • Fester forbeholdt sæsongæster
 • Grisefester
 • Poolparty
 • Banko-arrangementer
 • Fællesspisning og meget mere

Ovenstående er blot et lille indblik i, hvad du som sæsongæst kan se frem tid. Har vi fanget din interesse – men er du ikke helt overbevist? Du er meget velkommen til at ringe til os, eller måske komme forbi campingpladsen, kigge på faciliteterne og få svar på nogle af dine spørgsmål. Yderligere kan du også skrive dig op på vores gratis interesseliste – hvorefter vi kontakter dig, hvis vi får en ledig plads.

Bemærk venligst at åbningstider til pools, badelande, svømmehal kan variere. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer og justeringer alt afhængig af udbud, efterspørgsel, årstid, vind og vejr. Ønsker du at medbringe hund, koster dette et lille ekstra tillæg.

Priser og perioder

Alle priser her på siden er angivet i DKK.

Udgifter til el

Prisen for sæsonaftalen er ekskl. elektricitet. På de fleste pladser skal der købes en elpakke ved sæsonstart. Gæsten skal altså vælge hvor meget el der forventes brugt i løbet af sæsonen. Samtidig udleveres der de fleste steder en elmåler, hvorfra eventuelle ekstra elomkostningerne aflæses, efter lejeperiodens afslutning. Elomkostninger der ikke er en del af en elpakke, skal betales af gæsten senest ved udtjekningen. På enkelte pladser er der installeret bimålere, så ekstra elmåler ikke er nødvendig. Der betales stadig efter aktuelt forbrug.
Evt. mindre elforbrug i forhold til købt elpakke refunderes ikke.

Sæsonplads (Sommersæson)

Kategori
Priser i DKK
Sommersæson 2024
22. marts – 20. oktober
Bronze12.595,-
Sølv16.795,-
Guld17.795,-
Platin18.295,-
Diamant19.895,-
Strømtilslutning / målerleje0,-
Hund350,-
Gæstekort700,-
Ekstra voksen1.000,-
Ekstra barn700,-
Vinterparkering1.495,-
Opbevaring af gulv995,-

Betaling: 1. rate på DKK 2.000,- betales ved bestilling. Det resterende beløb (2. rate) betales senest 30 dage før sæsonstart.

Forårs- og efterårsplads

KategoriForårsplads 2024
22. marts – 23. juni
Efterårsplads 2024
11. august – 20. oktober
Bronze4.895,-3.595,-
Sølv5.095,-4.695,-
Guld5.295,-5.195,-
Platin5.495,-5.795,-
Diamant5.795,-5.995,-
Strømtilslutning / målerleje0,-0,-
Hund250,-250,-
Gæstekort500,-500,-
Ekstra voksen500,-500,-
Ekstra barn350,-350,-

Betaling: 1. rate på DKK 2.000,- betales ved bestilling. Det resterende beløb (2. rate) betales senest 30 dage før sæsonstart.

Vinterplads (Vintersæson)

KategoriVinterplads 23/24
22. oktober – 5. marts
Bronze4.695,-
Sølv4.695,-
Guld4.695,-
Platin5.595,-
Diamant5.595,-
Strømtilslutning / målerleje0,-
Hund250,-
Gæstekort500,-
Ekstra voksen500,-
Ekstra barn350,-

Betaling: 1. rate på DKK 1.000,- betales ved bestilling. Det resterende beløb (2. rate) betales senest 30 dage før sæsonstart.

Strømpakke

Strømpakken følger altid den specifikke booking. Eventuelt overskydende/ubrugte kWh kan IKKE overføres til nye bookinger. Kontakt os for yderligere information. Læs mere om vores strømpakker her.