Campingferie lige midt i Danmark

På First Camp Hasmark Strand – Fyn venter en campingferie for hele familien! På campingpladsen findes tre servicebygninger, seks sjove legepladser, en masse aktiviteter samt både restaurant og butik. Campingpladsen har pladser til dig, der camperer med campingvogn, autocamper og telt. Hvis du ønsker at nyde ferielivet fuldt ud, kan du booke en sæsonplads på Hasmark og blive hele sæsonen! Velkommen til at opdage vores hyggelige campingplads på Nordfyn, ved siden af sandstranden og tæt på mange seværdigheder og udflugtsmål.

 

Indcheckning foregår kl. 13.00 for dig, der bor på campingområdet. Du skal tjekke ud senest kl. 12.00 på campingpladsen. På campingpladsen findes fem forskellige typer campingpladser, læs mere nedenfor og tjek campingkortet, når du booker!

Camping på Hasmark Strand

Udover vores lækre pladser har campingpladsen mange faciliteter og aktiviteter for både voksne og børn. Blandt andet de populære badelande - både udendørs og indendørs, stranden som ligger tæt på, og derudover arrangeres ofte aktiviteter for børnene – fra fodbold på fodboldbanen til kreativt håndarbejde i vores kreative værksted. Ferien på Hasmark Strand bliver aldrig kedelig!

Diamantpladserne er ca. 140 m2 store med både vand og afløb på hver plads. Herfra har du direkte adgang til vores 5-stjernede servicehus. Diamantpladserne er lyseblå på campingkortet.

Platinapladserne er de blå på campingkortet og har vand og afløb på hver plads. I platinområdet er der adgang til vores 5-stjernede servicehus og flere små legepladser, så de små kan lege lige udenfor.

Guldpladserne er de gule pladser på kortet. De er alle mellem 90-100 m2, og her har alle pladser også vand og afløb. Der er pænt beplantede hække for nærliggende pladser i hele området.

Sølvpladserne er grå på campingkortet. Sølvpladserne ligger i et populært område, de fleste tæt på servicehus, legeplads eller ved strandparken.

Bronzepladserne er de brune på campingkortet. Superhyggelige pladser med adgang til elektricitet på alle pladser.


Autocamper

På Hasmark Strand har vi gode muligheder, hvis I camperer i autocamper. Vi har flere pladser som er store, hvor der med sikkerhed er plads til jeres autocamper, samtidig med at vi overholder sikkerhedsreglerne. Ligeledes er det nemt at koble sig op med strøm på disse pladser. Vi håber, I finder det nemt at campere hos os – også når I er i autocamper!


Telt

Som teltligger nyder man naturen på en helt speciel måde – og hos os får jeres teltferie et pift af luksus. Vi tilbyder lækre toilet- og badefaciliteter, gode vaskemuligheder, samt lækre køkkenfaciliteter, der gør jeres teltferie meget lettere.

For strømtilslutning på pladsen skal der bruges CEE stik. Adapter fra almindeligt 220v til CEE kan lånes i receptionen. (Begrænset antal). Vi anbefaler at medbringe kabel på minimum 5 meter.


Servicebygningerne

Midt på pladsen, lige bag vikingeborgen, ligger vores servicebygning. Forrest på bygningen er der indgang til 2 store rummelige toiletafdelinger, hvor der er rigeligt med brusere, vaske og toiletter. På siderne af bygningen har vi store dejlige familierum, handicapfaciliteter, samt puslerum til de små. Bagved er vores køkken, hvor der udover kogeplader og vaske, også er mikroovne til popcorn eller andet og almindelige ovne. Lige uden for køkkenet er der en hyggelig spisekrog, hvor I kan nyde den tilberedte mad eller grille med venner og familie. Det er også i denne bygning, at pladsen har et vaskerum, hvor der er vaskemaskiner og tørretumblere, samt bordplads til sammenlægning af tøj.


Sæsonpladser på Hasmark Strand

Nyd hele sæsonen på en af Danmarks bedste og mest familievenlige campingpladser

Hvorfor skal ferien ende? Bliv hele sæsonen og bliv sæsonsgæst på First Camp Hasmark Strand! Sæsonlivet byder på fællesskab og campinglykke, og desuden bliver prisen per dag meget lavere, når du booker hele sæsonen. Hvis du har spørgsmål, er du altid hjertelig velkommen til at kontakte os direkte!