Sæsonplads i sommerhalvåret

Her finder du alle de destinationer, som tilbyder sæsonpladser i sommerhalvåret.

Endnu mere camping – JA TAK! Med en sæsonplads kan du nyde feriefølelsen på din favoritplads hele sommeren og har desuden Kristi Himmelfart, Pinse og alle de fine for- og sensommerdage sikrede til fantastisk camping. Vi tilbyder sæsonpladser om sommeren på hele 46 destinationer i Sverige og Danmark. Se alle destinationer nedenfor.

Overvejer du at afprøve livet som sæsongæst - kontakt din destination for yderligere info!

Fordele og rabatter som sæsongæst hos First Camp

Ovenstående er blot et lille indblik i, hvad du som sæsongæst kan se frem tid. Har vi fanget din interesse – men er du ikke helt overbevist? Du er meget velkommen til at ringe til os, eller måske komme forbi campingpladsen, kigge på faciliteterne og få svar på nogle af dine spørgsmål. Yderligere kan du også skrive dig op på vores gratis interesseliste – hvorefter vi kontakter dig, hvis vi får en ledig plads.

Bemærk venligst at åbningstider til pools, badelande, svømmehal kan variere. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer og justeringer alt afhængig af udbud, efterspørgsel, årstid, vind og vejr. Ønsker du at medbringe hund, koster dette et lille ekstra tillæg.

* Gælder ikke gæster på Skovlund, Frigård, Lakolk, Bogense
** Gælder ikke gæster på Klim, Lakolk
*** Gælder kun vores gæster i Bogense
**** Gælder kun på destinationer med First Camp Bistro

Er du mere til før- og/eller eftersæson? - book begge sæsoner og få kr. 500,- i rabat.

Nordsverige

Midt i Sverige

Södra Sverige