Klim Strand – Nordvestkysten

Havvejen 167, 9690 Fjerritslev

Smuk natur nær destinationen

First Camp Klim Strand – Nordvestkysten er en børnevenlig campingplads, men hvor der er noget for alle generationer.

 

Der findes næppe nogen ferieform, der giver mere nærvær, hygge og afslapning end camping. Og der findes næppe nogen campingplads, der giver bedre rammer for dine feriefornøjelser end First Camp Klim Strand – Nordvestkysten. Så uanset om du er til campingvogn, autocamper, camplet, hytte eller et telt, så er First Camp Klim Strand – Nordvestkysten stedet, hvor det sker.

 

Rammerne er fantastiske for både store og små campister, hvor man kan aktivere sig selv både i sne, slud, regn, storm og ikke mindst i SOLSKIN. Læs mere om hvad pladsen tilbyder under fanebladet “Aktiviteter“, hvor man ikke mindst kan finde vores store indendørs vandland og indendørs legeland.

 

Pssst.. Vidste du godt, at fri adgang til badeland og indendørs legeland altid med prisen, når du er gæst hos First Camp Klim Strand?

 

Vi anbefaler altid forhåndsreservationer, men det er ikke et krav. Vi tager gerne imod drop-in gæster, men kan ikke garantere ledig kapacitet.


Vi tilbyder

Husdyr tilladt
Morgenmadspose

Aktiviteter

Badeland
BMX bane
Børneklub
Børnepool
Fodboldbane
Gokarts
Hoppepude
Legeplads
MTB
Sauna
Skateboard-rampe
Træningsprogram

Praktisk info

Campingpladsens reception er udformet som en traditionel vestjysk kutter og er navngivet KS167. Fra hendes dæk styrer vi campingpladsens ve og vel.

 

Her er der altid lys, læ og varme og du mødes af et smil ved indcheck, udcheck, spørgsmål eller lignende.

 

Åbningstider
Campingpladsen er åben hele året. Ved check-in udenfor receptionens åbningstid bedes I kontakte First Camps Contact Center.

 

Du kan tjekke ind med eller uden en reservation, og du kan altid komme i kontakt med os, hvis noget går galt eller ikke fungerer som forventet.

 

Butik og legeland følger receptionens åbningstider.

 

Bistro, food corner og badeland er lukket for sæsonen. Vi åbner igen til foråret 2024.


Åbningstider

7. januar8. maj
mandagsøndag08:0016:00