Lakolk Strand – Rømø

Lakolk Camping 2, 6792 Rømø

Paradisøen i Vadehavet

First Camp Lakolk Strand på Rømø er en ægte ferie perle i Sønderjylland.

Campingpladsen ligger tæt på den tyske grænse, midt i den skønne naturpark, Nationalpark Vadehavet, som er på UNESCO’s liste over verdensarv. Rømø, som er den største ø på den danske vestkyst, lokker med en af Europas bredeste sandstrande og altid klare, blå hav. For enden af Lakolks butikscenter, helt ned til klitterne ligger vores campingplads og venter på at byde jer velkommen.

I nærområdet
Næsten alt, hvad du har brug for, finder du i nærheden af campingspladsen. I butikscenter direkte ved siden af campingspladsen finde du restauranter, Iscafé’s og forskellige butikker.


Vi tilbyder

Ekspressudcheckning
Gratis surfing zone
Husdyr tilladt
Incheckningsautomat

Aktiviteter

Cykelleje
Cykelveje
Gokarts
Hoppepude
Minigolf
Strand

Praktisk info

Aldersgrænse

First Camp Lakolk er en campingplads, der ønsker at gæsterne får en afslappet ferie. Hvor familieliv og hygge er i højsædet. Personer under 25 år, har kun mulighed for at booke sig ind under følgeskab af en person på min. 25 år.

Booking

Det er tilladt at at booke en boenhed og en personbil pr. plads. Det er kun muligt at booke en campingvogn + en personbil, eller en autocamper eller en anhænger pr. plads. Dette gælder altid sæsongæster. Døgngæster har dog tilladelse til at medbringe evt. anhænger på pladsen.

Bookinger via Self-service automat kan foretages dagligt fra kl. 12:00.

 

Ekstra køretøjer

Har man mere end en personbil, henvises til offentlig parkeringsplad udenfor campingpladsen. Bemærk venligt at de offentlige parkeringspladser kan være tidsbegrænsede.

 

Forlængelse

Betaling ved ankomst. Eventuelle forespørgsler omkring forlængelse af opholdet. Ved forlængelse eller pladsændring, er det nødvendigt at henvende sig i receptionen inden kl. 12:00 på dagen for afrejse.

 

Bommen

Bommen aktiveres med pinkode (døgngæster). Kort (sæsongæster). Imellem 23:00-07:00 er bommen ind til pladsen lukket.

 

Orden/Nattero

Der skal være ro og orden både dag og nat. Mellem kl. 23:00 – 07:00 skal der være nattero.

 

WIFI

Vi tilbyder vores gæster gratis WIFI på hele campingpladsen. Koden til WIFI udleveres ved ankomst.

 

Affald

Hos First Camp går vi aktivt ind i kampen om en bedre verden. Vi håber at vores gæster vil støtte os i dette.
Ved siden af brændbar affald har vi, ved den store affaldsstation, også containere til stål, aluminium, flasker og glas.

 

Aldersgrænse

First Camp Lakolk er en campingplads, der ønsker at gæsterne får en afslappet ferie. Hvor familieliv og hygge er i højsædet. Personer under 25 år, har kun mulighed for at booke sig ind under følgeskab af en person på min. 25 år.

 

Forslag til forbedring

Vi tager meget gerne imod forslag og ideer til forbedring, da vi her hos First Camp ønsker at give jer den bedst mulige ferieoplevelse. I kan aflevere jeres forslag i receptionen.

 

Busforbindelse

Der er daglig busforbindelse til og fra First Camp Lakolk Strandcamping. Bussen kører til og fra Skærbæk og Havneby. Busstoppestedet er lige overfor First Camp Lakolk Strandcamping. Der hænger en køreplan ved stoppestedet.

Busforbindelse til/fra Lakolk er kun mulig på IKKE-skoledage.

 

Hjertestarter

Der hænger en hjertestarter på pladsen mellem First Camp Lakolk Strands reception og supermarkedet.
Hjertestarteren er aflåst, og der gives adgang hertil ved opkald til 112.
Der forefindes ligeledes en ulåst hjertestarter ved det offentlige toilet på parkeringspladsen udenfor butikscentret.

 

Miljøstation

Ved servicehus øst (3) er der en stor miljøstation. Ved alle servicehuse er der mulighed for kemi og toilettømning.

 

Grill

Det er kun tilladt at grille med gas på egen plads. Det er kun tilladt at grille med kul på den dertil indrettede grillplads ved servicebygning 1. Grill kul må kun smides i de dertil opstillede beholdere ved miljøstationerne.

 

Dyr

Hunde skal være i snor, og skal luftes udenfor campingpladsen område. Brug venligst hundeposer. Husdyr må ikke medbringes i servicehusene. Hundebad forefindes ved servicebygning 2. Hunde skal til enhver tid føres i snor. Dette gælder også op egen plads, samt ved brug af indhegning.

 

Parkering

Bilen parkeres på pladsen eller ved hytten. Har I flere køretøjer skal de parkeres udenfor campingpladsens område. Der må kun parkeres en bil pr. plads/hytte.

 

Servicehuse

Servicehusene med køkken, toilet og badefaciliteter kan frit benyttes af campingspladsens gæster døgnet rundt. Der skal ikke anvendes pinkode eller kort. I Servicebygning 3 forefindes vaskemaskiner og tørretumblerer – kort hertil købes i receptionen. Tømning af latrin er muligt ved servicebygning 2 + 3. Miljøstation forefindes ved servicebygning 3. Hundebad forefindes ved servicebygning 2.

 

Servicekort

For at kunne benytte vaskemaskine, tørretumbler, familiebad osv., kan vi i receptionen udstede et kort, hvorpå I kan indsætte penge. Pas venligst på ikke at tabe kortet, da det desværre koster 100 kr., hvis man mister det.

 

Sikkerhed

Ved brand og andre nødsituationer ring først 112 og forsøg derefter at slukke branden. På kortet over pladsen kan I se, hvor der hænger ildslukkere.

 

Legeplads

Til sjov og leg for vores yngre gæster har vi 3 skønne legepladser med forskellige legeredskaber og hoppepuder.

 

Trafik

Der opholder sig rigtig mange gæster på området og det er derfor meget vigtigt at hastighedsgrænsen på max 10 km/t overholdes.


Åbningstider

22. marts8. maj
mandagsøndag08:0016:00