Råbjerg Mile – Skagen

Kandestedvej 55, DK-9990 Skagen

Ferie på toppen - og sand mellem tæerne

Råbjerg Mile er en udpræget familieplads, med plads til alle. Campingpladsen er beliggende i toppen af Nordjylland, midt i Danmarks storslåede natur på Skagen odde og tæt ved Råbjerg Mile.

 

Naturen omkring campingpladsen indbyder til udflugter, og enestående naturoplevelser. Campingpladsen ligger 12 km syd for Skagen by, som byder på masser af kulturelle muligheder som f.eks. Skagen Museum, Anna og Michael Ancher ´s hus, den tilsandede Kirke, Grenen eller bare en gåtur på havnen. Campingpladsen ligger også centralt for gode cykelture i området til f.eks. Bunken Klitplantage, Ålbæk by, Farm Fun, Kandestederne , Ørnereservatet, Tversted eller Tversted søerne.

 

Se View 360 Virtual Tour

Camping tæt på Skagen – Ferie på toppen af Danmark

Pladserne er anlagt i cirkler med beplantning på 3 sider, som betyder at campingpladsen aldrig kommer til at virke stor, og er for langt de fleste pladsers vedkommende, anlagt så man har sin egen intime plads. Campingpladsen har både et indendørs badeland og en udendørs pool. Vi har også fodboldbane, tennisbane, minigolfbane, flere sjove legepladser og hoppepuder.

 

Pssst.. Vidste du godt, at fri adgang til badeland og pool altid med prisen, når du er gæst hos First Camp Råbjerg Mile?

 

Vi anbefaler altid forhåndsreservationer, men det er ikke et krav. Vi tager gerne imod drop-in gæster, men kan ikke garantere ledig kapacitet. Vis pris og book online her!


Vi tilbyder

Ekspressudcheckning
Elbil opladning
Husdyr tilladt

Aktiviteter

Børnepool
Cykelveje
Fodboldbane
Hoppepude
Legeplads
Minigolf
Swimmingpool

Praktisk info

Servicebygninger

Indbydende og topfunktionelle – sådan er standarden i vore servicebygninger. De er velholdte og rengøringsvenlige, så de altid virker tiltalende for vore gæster.

I den store servicebygning midt på campingpladsen finder du vaskeri, køkken, toiletter, familiebaderum,  puslerum med søde babybadekar og udslag for kemisk toilet. Vi har også et fiskekøkken, hvor du kan rense de fisk, du har fået på krogen. I udkanten af campingpladsen findes et par mindre toiletbygninger – nemt og bekvemt. I servicebygningen ved indgangen er der en rar TV-stue til fælles hygge, hvis vejret skulle svigte.

 

Ladestationer til el-biler

På First Camp Råbjerg Mile findes der 2 ladestationer til elbiler.


Åbningstider

20. juni10. august
mandagsøndag08:0020:00

Campingpladsen er åben for overnatninger i egen campingvogn, mobilhome eller telt. Check-in / check-ud via selvbetjening.