For børnefamilier

Den ene vil være inde, dn anden vil være ude. Den ene er sulten, den anden er tørstig. Den ene fryser, den anden sveder. Nogle gange føles det umuligt at behage alle. Men ikke hos First Camp! Her har vi garderet os mod sure ansigter med aktiviteter, der gør både store og små campister glade.

Familieudflugt til Fårup Sommerland

Tag familiemedlemmerne under armen, pak bilen og få en hyggelig dag i Fårup Sommerland. Kun en times køretur fra campingpladsen finder I nordens bedste sommerland, hvor der er aktiviteter til alle i familien. Fårup Sommerland huser både vandland, forlystelser for de vilde og børnetivoli for de små. Når I trænger til at fylde energidepoterne op, er der et hav af lækre spisesteder og snackboder.


Oplevelser i området – For Børn

Husk cyklerne, hvis du og din familie skal ud og udforske Nordjylland. Her er meget unik natur, du ikke ser derhjemme. Slå dig løs i kæmpe bjerge af sand på Råbjerg mile. Her kan du prøve at være en miniput i sandets enorme rige. Kan du bestige bjerget af sand?

Du finder også masser af sand på stranden, i øst er der et roligt og børnevenligt hav, der er det rigtig dejligt at bade. I vest er det med vilde bølger og du kan køre helt ud til vandekanten med bilen. Hvor mon du kan finde de fineste muslingeskaller? Måske du er heldig, at finde rav? I kan også cykle til Skagen. Vidste du, at de fleste huse i Skagen er gule med rødt tag? Er det også sådan, hvor du bor? Man kan også hoppe på Sandormen ud til Grenen. Det er ikke en rigtig orm, men en traktor med vogne. Den nordligste spids af Jylland kaldes for Grenen –  det har altså ikke noget med et træ at gøre. Ved Grenen mødes to have. Du kan stå i vandet og have en fod i hvert sit hav! Det er vildt fedt – det kan man ikke gøre i andre lande. Vidste du, at Grenen vokser med ca. 10 meter om året? den har kurs mod Sverige! Her er der links til attraktioner for børn: FarmFun – Dyrepark og legeland Ørnereservatet – Se kongeørn, havørn og jagtfalk Nordsøen Oceanarium – Nordeuropas største akvarium, klumpfiskens hjem Fårup sommerland – Danmarks første og største


Nordsøen Oceanarium

Kun en god halv time fra First Camp Råbjerg Mile – Skagen ligger nordeuropas største akvarium i Hirtshals. Bestemt er et besøg værd. Og meget lærerigt for både børn og voksne.

Her kan du komme helt tæt på livet under vandoverfladen i Nordsøen. Ja, du kan faktisk røre ved fiskene! Oceanariet med sine imponerende 4.5 mio. l. vand og 2-3000 fisk, sælariet med daglige fodringer, inspirerende udstillinger og fortællinger fra det åbne hav venter på dig og familien.

Kom og måb over, hvordan fisk i stimer bevæger sig – det ligner næsten trylleri!

Læs mere omkring Nordsøen Ocenarium