EasyAarhus - Jylland
Aarhus

Aarhus – Jylland

Randersvej 400, 8200 Aarhus N

Nær storbyen og alligevel midt i naturen

Nyhed! Nu er Aarhus blevet en First Camp Easy, et helt nyt sub-brand for dig, der foretrækker det enkle campingliv. Læs mere her.

 

Aarhus er perfekt for dig som søger ferieophold midt fredelige og rolige omgivelser i naturen, men med mulighed for at være i Aarhus på nogle få minutter. På destinationen er der grønt så langt øjet rækker i et kuperet og smukt naturområde. Oplev de nærliggende grønne områder og det rige dyreliv til fods eller på cykel.

 

På destinationen er der en fartfyldt legeplads til hurtige små ben. Det er også superenkelt at komme til Aarhus med bus, letbanen, cykel eller bil. I Aarhus venter der underholdning for alles smag og alle aldre. Hvad siger du til “Djurs Sommerland” med over 60 forlystelser, “Legelandet” med 5000m2 hoppeborge, trampoliner og rutsjebaner eller Jysk travbane for dig som elsker heste?

 

Smukke Aarhus byder dig velkommen til camping med campingvogn, telt, autocamper, glamping, eller for dig som ønsker at overnatte i en hytte.

 

Det er tilladt at medbring hund, kat og andre kæledyr i alle vores hytter!


Vi tilbyder

Ekspressudcheckning
Elbil opladning
Gratis surfing zone
Husdyr tilladt

Aktiviteter

Hoppepude
Legeplads

Åbningstider

20. juni10. august
mandagsøndag08:0020:00

Nær ved First Camp Aarhus

Ud på tur? Her er forskellige tips til oplevelser i nærområdet.

Hvad bliver din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse.