Aarhus – Jylland

Randersvej 400, 8200 Aarhus N

Nær storbyen og alligevel midt i naturen

Aarhus er perfekt for dig som søger ferieophold midt fredelige og rolige omgivelser i naturen, men med mulighed for at være i Aarhus på nogle få minutter. På destinationen er der grønt så langt øjet rækker i et kuperet og smukt naturområde. Oplev de nærliggende grønne områder og det rige dyreliv til fods eller på cykel.

 

På destinationen er der en opvarmet udendørspool til årets solrige dage, en fartfyldt legeplads til hurtige små ben, minigolfbane og opholdsrum med billardbord.
Det er også superenkelt at komme til Aarhus med bus, letbanen, cykel eller bil. I Aarhus venter der underholdning for alles smag og alle aldre. Hvad siger du til “Djurs Sommerland” med over 60 forlystelser, “Legelandet” med 5000m2 hoppeborge, trampoliner og rutsjebaner eller Jysk travbane for dig som elsker heste?

 

Smukke Aarhus byder dig velkommen til camping med campingvogn, telt, autocamper, glamping, eller for dig som ønsker at overnatte i en hytte.


Vi tilbyder

Ekspressudcheckning
Elbil opladning
Gratis surfing zone
Husdyr tilladt

Aktiviteter

Legeplads
Minigolf
Swimmingpool

Åbningstider

2. februar8. maj
mandagfredag08:0016:00
lørdagsøndagUbemandet

Nær ved First Camp Aarhus

Ud på tur? Her er forskellige tips til oplevelser i nærområdet.

Hvad bliver din næste destination?

Vil du genopleve en gammel favorit eller give familien nye barndomsminder? Vælger du en af ​​destinationerne på First Camp, er du garanteret en mindeværdig oplevelse.