Camping ved Aarhus

Aarhus Camping ligger godt placeret – bynært men stadig ude i naturen omgivet af marker og skov. På pladsen er der swimmingpool, legeplads, spillerum og minigolf. Og der er faciliteter der rummer alt, hvad man har brug for på et skønt ophold.

Campingpladsen er indrettet i forskellige niveauer og højdeforskellene gør, at pladserne er mere adskilte og private. Vælg mellem forskellige pladstyper.

Campingpladser

På vores campingplads i Aarhus er der forskellige pladser at vælge imellem, alt efter længden af din vogn. Vælg det som passer dig bedst til rejsen!

Plads med el - 5,5m, 7,5m, 8,5m, 10m

På First Camp Aarhus – Jylland er der pladser med el i flere forskellige størrelser til din campingvogn. Samtlige pladser har græsunderlag og 16 amp på pladserne.
Find den plads som passer dig bedst!


Teltplads

På campingpladsen er der pladser med og uden el, hvor du som campist med telt er meget velkommen til at slå det op.


Autocamper

Autocamperplads med el - 8m, 8,5m

Autocamperplads med el og op til 8,5 meter. Autocamperpladserne har hårdt underlag og er beliggende inde på campingområdet.
Pladserne har 16 amp.


Faciliteter

First Camp Aarhus tilbyder alle moderne faciliteter, der findes på en campingplads.

Servicebygning med alt I har brug for
I servicebygningerne findes der:
Moderne familierum
Handicapvenlige faciliteter
Puslerum/børneafdeling
Vaskeri
Køkken med koge muligheder

Ladestander til el-biler
Har du ligesom mange andre danskere investeret i en elbil? Så kan du oplade din elbil på vores Clever ladestation. Vores Clever ladestander lader optil 22 kW, så du hurtigt kan komme videre. Den er nem at betjene og kan bruges af alle el- og plugin-hybridbiler.