Camping ved Aarhus

Aarhus Camping ligger godt placeret – bynært men stadig ude i naturen omgivet af marker og skov. På pladsen er der swimmingpool, legeplads, spillerum og minigolf. Og der er faciliteter der rummer alt, hvad man har brug for på et skønt ophold.

Campingpladsen er indrettet i forskellige niveauer og højdeforskellene gør, at pladserne er mere adskilte og private. Vælg mellem forskellige pladstyper.

Campingpladser

På vores campingplads i Aarhus er der forskellige pladser at vælge imellem, alt efter længden af din vogn. Vælg det som passer dig bedst til rejsen!

Plads med el - 5,5m, 7,5m, 8,5m, 10m

På First Camp Aarhus – Jylland er der pladser med el i flere forskellige størrelser til din campingvogn. Samtlige pladser har græsunderlag og 16 amp på pladserne. Find den plads som passer dig bedst!


Teltplads

På campingpladsen er der pladser med og uden el, hvor du som campist med telt er meget velkommen til at slå det op.


Autocamper

Autocamperplads med el - 8m, 8,5m

Autocamperplads med el og op til 8,5 meter. Autocamperpladserne har hårdt underlag og er beliggende inde på campingområdet.
Pladserne har 16 amp.


Faciliteter

First Camp Aarhus tilbyder alle moderne faciliteter, der findes på en campingplads. I servicebygningerne findes der hyggelige familierum, handicapvenlige faciliteter, puslerum/børneafdeling, vaskeri og køkken med ovn og koge muligheder.

Ladestander til el-biler
Har du ligesom mange andre danskere investeret i en elbil? Så kan du oplade din elbil på vores Clever ladestation. Vores Clever ladestander lader optil 22 kW, så du hurtigt kan komme videre. Den er nem at betjene og kan bruges af alle el- og plugin-hybridbiler.


Sæsonplads på First Camp Aarhus

Du ved vel, at vi har pladser til dig, der ønsker at have din campingvogn stående hos os hele sæsonen? Eller før. Eller efter. Du bestemmer selv, hvor længe du ønsker, at sæsonen skal vare.

Med en sæsonplads hos os kan du samtidig nyde godt af:

 • Gælder for op til 6 personer i samme husstand
 • Fri adgang til udendørs pool
 • Gratis rabathæfte med gode tilbud og rabatter. Deriblandt:
 • Giv 10% rabat på camping til dine venner
 • Forkæl dine børn, børnebørn, børnenes venner, vennernes børn eller dig selv med gratis is
 • Få 50% rabat på en overnatning ved alle First Camp destinationer i Danmark
 • Spil en gratis omgang minigolf eller to
 • Gratis brusebad
 • Fri afbenyttelse af servicebygninger incl. Varmt vand, ovne, kogeplader m.m.
 • Gratis aktiviteter til store og små
 • Arrangementer forbeholdt sæsongæster – deriblandt:
 • Fester/sociale arrangementer forbeholdt sæsongæster"

Det ovenstående er blot et lille indblik i, hvad du som sæsonsgæst kan se frem til. Har vi fanget din interesse, men er du ikke helt overbevist? Du er meget velkommen til at ringe til os, eller måske komme forbi campingpladsen, kigge på faciliteterne og få svar på nogle af dine spørgsmål. Yderligere kan du også skrive dig op på vores gratis interesseliste – hvorefter vi kontakter dig, hvis vi får en ledig plads.


Bemærk, at åbningstiderne for pools, badelande og svømmehaller kan variere. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer og tilpasninger afhængigt af tilgængelighed, efterspørgsel, sæson, vind og vejr. Hvis du ønsker at medbringe din hund, pålægges der en lille ekstra afgift.

Strømpriser


Prisen for sæsonpakken er eksklusiv el. En elpakke købes ved starten af sæsonen. Gæsten skal derfor vælge, hvor meget elektricitet der forventes at blive brugt i løbet af sæsonen. På Tempelkrogen kan I altid følge jeres elforbrug via en app, hvorfra eventuelle ekstra elomkostninger kan aflæses efter lejeperiodens afslutning. Elomkostninger, der ikke er inkluderet i en elpakke, skal betales af gæsten senest ved udtjekning. Eventuelt mindre elforbrug i forhold til den købte elpakke refunderes ikke. Omkostninger pr. kWh faktureres gæsten i henhold til en separat prisliste

KategoriSommersæson 2024
22. marts – 20. oktober
Alle pladser12.795,-
Hund350,-
Gæstekort700,-
Ekstra voksen1.000,-
Ekstra barn700,-
Vinterparkering1.495,-
Opbevaring af gulv995,-

Betalingsbetingelser: Første delbetaling på 2.000 DKK betales ved bestilling. Restbeløbet (anden delbetaling) skal betales senest 30 dage før sæsonens start.

Forårsplads 22. marts – 23. juni

KategoriForårsplads 2024
22. marts – 23. juni
Alle pladser5.495,-
Hund250,-
Gæstekort500,-
Ekstra voksen500,-
Ekstra barn350,-

Betaling: Første delbetaling på 2.000 DKK betales ved bestilling. Restbeløbet (anden delbetaling) skal betales senest 30 dage før sæsonens start.

Efterårsplads 11. august – 20. oktober

KategoriEfterårsplads 2024
11. august – 20. oktober
Alle pladser5.195,-
Hund250,-
Gæstekort500,-
Ekstra voksen500,-
Ekstra barn350,-

Betalingsbetingelser: Første delbetaling på 2.000 DKK betales ved bestilling. Restbeløbet (anden delbetaling) skal betales senest 30 dage før sæsonens start.

Vinterplats (Vintersäsong)

KategoriVinterplads 23/24
22. oktober – 5. mars
Alle pladser4.995,-
Hund250,-
Gæstekort500,-
Ekstra voksen500,-
Ekstra barn350,-

Betalingsbetingelser: Første delbetaling på 1.000 DKK betales ved bestilling. Restbeløbet (anden delbetaling) skal betales senest 30 dage før sæsonens start.

Strømpakke

Strømpakken følger altid den specifikke booking. Eventuelt overskydende/ubrugte kWh kan IKKE overføres til nye bookinger. Kontakt os for yderligere information. Læs mere om vores strømpakker her.