Natur i Nærområdet

Nationalpark Mols Bjerge
Naturparken i og omkring Mols Bjerge er en af Danmarks nationalparker. Parken blev skabt i den sidste istid, hvor de dramatiske og smukke bakker former et af Danmarks mest iøjnefaldende landskaber.

 

Randers Regnskov
Randers Regnskov er en tropisk zoologisk have, hvor det levende økosystem er under konstant forandring, og der sker altid noget nyt – et helt unikt sted for børn og voksne i alle aldre.

 

Ree Park
Ree Park – Ebeltoft Safari strækker sig over et 70 hektar stort, kuperet og naturskønt område med skov og søer ca. 10 kilometer fra Ebeltoft. Parken er opdelt i 5 kontinenter: Afrika, Asien, Europa, Nordamerika og Sydamerika – med særlig fokus på truede dyrearter.

Nationalpark Mols Bjerge

Naturparken i og omkring Mols Bjerge er en af Danmarks nationalparker. Parken blev skabt i den sidste istid, hvor de dramatiske og smukke bakker former et af Danmarks mest iøjnefaldende landskaber.


Marselisborg Dyrehave

Marselisborg Dyrehave er åben året rundt i alle døgnets lyse timer. På de 22 hektarer kan du opleve Sikavildt, dåvildt og vildsvin.


Naturcenter Tranbjerg

Her kan du og dit barn lære om forskellige dyr og om, hvordan I kan udfordre jer i at bruge naturen på en anderledes og lærerig måde. I fællesskab hjælper vi hinanden med at passe dyrene, så de har det godt. 


Djurs Sommerland

Mindre end 50 km fra Aarhus Camping ligger Djurs sommerland – en forlystelsespark for hele familien. Glæd jer til 9 fantastiske temalande, Danmarks bedste rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 sjove forlystelser for både små og store legebørn.Jysk Væddeløbsbane

Er du til heste og er du en spillefugl, så er Jysk væddeløbsbane et sted for dig. Banen er placeret i smukke omgivelser i den sydlige del af Aarhus nær ved Marselisborg Slot og Tivoli Friheden.


Aarhus Bowlinghal

Hvis vejret driller og du har lyst til at vælte kegler, så er Århus Bowlinghal stedet, hvor du kan udleve dine drømme om at blive bowlingmester.


Eventpark Århus

Vi lægger vægt på at alle kan have det sjovt. Så vi har aktiviteter for alle, fra babyer til bedsteforældre. Tag i Eventpark Århus og få en fantastisk oplevelse i den 5000 m² store indendørs forlystelsespark. Her er der aktiviteter for hele familien, alt fra indendørs golf og rutsjebaner til spillemaskiner og rodeotyr.