Familie

Nogen vil være inde, nogen vil være ude. Nogen er sulten, nogen er tørstig. Nogen fryser, nogen sveder. Ind imellem er det ikke muligt at gøre alle tilfredse. Men ikke på en campingferie!

 

Her har vi garderet os mod sure miner med aktiviteter, som gør alle børn glade, både de vandskrække og mageligt anlagte. På campingpladsen tilbyder vi et væld af sjove og spændende aktiviteter for hele familien. Vi har sørget for, at der er noget for enhver smag, uanset alder og interesser. Så pak bilen og tag familien med på et eventyr i det fri, hvor glæde og samvær står i centrum.

Skandinavisk dyrepark Djursland

Skandinavisk Dyrepark er Danmarks mest naturlige dyreoplevelse. Her kan hele familien opleve overvældende parker til isbjørne, brunbjørne, ulve og en helt masse andre nordiske dyr, fordelt på godt 450.000 m²


Munkholm zoo Djursland

Munkholm Zoo byder på en hel dags oplevelser for hele familien. Med mere end 90 forskellige dyrearter fordelt på over 400 dyr, er I garanteret en spændende og oplevelsesrig dag.


Labyrinthia

Du kan udfordre dig selv, din familie og dine venner i Europas største 3D-Labyrint eller opleve 8 andre labyrinter.  Du bliver måske også en lille smule våd i vores vandlabyrint, mens du nyder synet og duften af de hundredvis af smukke roser på din vej ind mod midten.


Djurs Sommerland

Mindre end 50 km fra Aarhus Camping ligger Djurs sommerland – en forlystelsespark for hele familien. Glæd jer til 9 fantastiske temalande, Danmarks bedste rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 sjove forlystelser for både små og store legebørn.Jysk Væddeløbsbane

Er du til heste og er du en spillefugl, så er Jysk væddeløbsbane et sted for dig. Banen er placeret i smukke omgivelser i den sydlige del af Aarhus nær ved Marselisborg Slot og Tivoli Friheden.


Aarhus Bowlinghal

Hvis vejret driller og du har lyst til at vælte kegler, så er Århus Bowlinghal stedet, hvor du kan udleve dine drømme om at blive bowlingmester.


Eventpark Århus

Vi lægger vægt på at alle kan have det sjovt. Så vi har aktiviteter for alle, fra babyer til bedsteforældre. Tag i Eventpark Århus og få en fantastisk oplevelse i den 5000 m² store indendørs forlystelsespark. Her er der aktiviteter for hele familien, alt fra indendørs golf og rutsjebaner til spillemaskiner og rodeotyr.