Familie

Nogen vil være inde, nogen vil være ude. Nogen er sulten, nogen er tørstig. Nogen fryser, nogen sveder. Ind imellem er det ikke muligt at gøre alle tilfredse. Men ikke på en campingferie! Her har vi garderet os mod sure miner med aktiviteter, som gør alle børn glade, både de vandskrække og mageligt anlagte.

Skandinavisk dyrepark Djursland

Skandinavisk Dyrepark er Danmarks mest naturlige dyreoplevelse. Her kan hele familien opleve overvældende parker til isbjørne, brunbjørne, ulve og en helt masse andre nordiske dyr, fordelt på godt 450.000 m²


Munkholm zoo Djursland

Munkholm Zoo byder på en hel dags oplevelser for hele familien. Med mere end 90 forskellige dyrearter fordelt på over 400 dyr, er I garanteret en spændende og oplevelsesrig dag.


Labyrinternes land

Ta' på udflugt til Labyrinthia, Labyrinternes Land ved Silkeborg. Oplev labyrinternes verden, og få masser af sund motion til både hoved og ben. Nyd synet og duften af de hundredvis af smukke roser i vores nye vandlabyrint og brug "de små grå" i kryptoteket.


Djurs Sommerland

Mindre end 50 km fra Aarhus Camping ligger Djurs sommerland – en forlystelsespark for hele familien. Når entreen er betalt, er der frit valg og fuld drøn på fra morgen til aften i over 60 forlystelser.


Tivoli Friheden

Tivoli Friheden er stedet for unge, gamle, voksne og børn. Her er plads til alle – til at lege, spise, underholde, slappe af og til at nyde en dag i "friheden", hvor du finder 40 forlystelser og aktiviteter midt i bøgeskoven i Århus. I hele sæsonen kan du opleve sceneunderholdning for både store og små.


Legelandet.dk

Tag i Legelandet.dk og få en fantastisk oplevelse i den 5000 m² store
indendørs forlystelsespark. Her er der aktiviteter for hele familien, alt fra indendørs golf og rutsjebaner til spillemaskiner og rodeotyr.


Jysk Væddeløbsbane

Er du til heste og er du en spillefugl, så er Jysk væddeløbsbane et sted for
dig. Banen er placeret i smukke omgivelser i den sydlige del af Aarhus nær ved Marselisborg Slot og Tivoli Friheden.


Aarhus Bowlinghal

Hvis vejret driller og du har lyst til at vælte kegler, så er Århus Bowlinghal stedet, hvor du kan udleve dine drømme om at blive bowlingmester.