Siljansbadet – Rättvik

Långbryggevägen 4, 795 32 Rättvik

Familieperle ved Siljans søbred

Det firestjernede Siljansbadet ligger langs med Siljans lavvandede og badevenlige sandstrand. Det er det perfekte sted til skønne badeture, spændende familieaktiviteter og middage ved vandet i solnedgangens skær.

 

Mange af pladserne på campingpladsen har strandgrund, andre ligger under skyggefulde fyrretræer eller i åbne solrige områder. Vi har overnatningsmuligheder i forskellige størrelser og standarder, fra enkle campinghytter til mobilehomes og lejligheder. I den sydlige del af campingpladsen ligger Rättviks kendte vartegn Långbryggan med sine 628 meter, og i den nordlige del ses kirken og kirkestaldene. Midt i området ligger desuden den populære legeplads og minigolfbane.

 

Der er en kort gåtur ind til centrum af Rättvik, der byder på hyggelige butikker, håndværk, caféer og restauranter. Mellem campingpladsen og centrum ligger Resecentrum, så du nemt kan komme med toget og praktisk talt lande på campingområdet, når du træder ud på perronen.

 

Velkommen til en familieperle ved Siljans strand!


Vi tilbyder

Husdyr tilladt
Morgenmadspose
Sommerlandspakke

Aktiviteter

Børneklub
Cykelveje
Gokarts
Kajakudlejning
Kanoleje
Legeplads
Minigolf
Strand
Træningsprogram
Underholdning
Vandrestier

Praktisk info

Affald
På First Camp arbejder vi aktivt for et bedre miljø og håber, at du som gæst også gør det. På vores affaldsstationer sorterer vi blandt andet plast, aluminium, glas, pap og aviser. Vejledning findes ved hver station.

 

Aldersgrænse
I perioden 28/7 – 4/8 2023 skal alle i selskabet være fyldt 25 år for at kunne booke og bo hos os. Ud over denne uge skal alle gæster være fyldt 18 år eller ledsaget af en værge. Gyldig legitimation skal fremvises efter anmodning.

 

Bomme
Ved indcheckning får du en kode, som bruges til at passere bommene.

 

Butik
Butikken er åben i forårs- og sommersæsonen. Den fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde hele sit sortiment i sommersæsonen.

 

Hjertestartere
Der er hjertestartere i receptionen.

 

Tømme station
Latrin findes i alle servicehuse.

 

WIFI
Der er adgang til WIFI på begrænsede dele af området.

 

Åbningstider
First Camp Siljansbadet – Rättvik er åben i forårs- og sommersæsonen. Andre enheder såsom restauranter og butikker har varierende åbningstider afhængigt af sæsonen.


Åbningstider

28. april8. maj
mandagfredag08:0017:00
lørdagsøndagUbemandet

Nær ved - Rättvik

Ud på tur? Her er forskellige tips til oplevelser i nærområdet.