Björkäng butik

Stort udvalg af mad på Siljansbadet

Her på Siljansbadet er der masser af mad. Til hjemmeaftener har vi alt til den perfekte grill i vores servicebutik.

 

Når I leder efter en madoplevelse med det lille ekstra, er I velkomne til Strandrestaurangen eller Restaurant Sjövillan. Her kan I nyde stenovnsbagt pizza, tapas, varme retter, øl og vin med udsigt over Siljan, destinationen og legepladsen.

Strandrestaurangen

Nyd godt af stenovnbagt pizza med en skøn udsigt over Siljan. Her serveres også a la carte, tapas og en menu til de mindste campister. På Strandrestaurangen serveres også øl og vin. I højsæsonen er her livemusik, og det er et dejligt sted at hænge ud. Restauranten har udendørsservering med udsigt over campingpladsen, Siljan og legepladsen.

Restauranten er kun åben om sommeren. 


Udendørsservering

Her er også en fin udendørsservering, som ligger i tilknytning til Butiken, og hvor vi serverer kaffe, boller, is m.m.

Lige ved siden af ligger legepladsen og minigolfbanerne. Tag en kaffepause under vores parasoller, mens børnene leger på legepladsen.


Servicebutik

Vores servicebutik på Siljansbadet – Rättvik holder længe åbent i højsæsonen. Her finder du basisvarer som mælk, brød og smør, men også musthaves til livet som campist såsom grilltilbehør, legetøj og spil, slik, is og chips.

Her kan du også booke udlejningsaktiviteter.


Besøg Restaurang Sjövillan – et moderne brasserie i midten af Dalarna

En afslappet stemning i kombination med den aller højeste kvalitet af mad, råvarer og service! Link til Resturang Sjövillan