För vinterfantasten

På Enåbadet – Rättvik har ni chansen att ta del av vintern när den är som bäst. Oavsett om du önskar en dag i slalombacken, en tur i skidspåret eller bara en kopp kaffe till solnedgången så har vi boende och aktiviteter för dig. Från destinationen har ni närhet till både skidbacke, längdspår, skridsko-is och en varm och skön simhall.

Langtursskøjter

Når isen lægger sig, kan I nyde fantastisk skøjteløb på smukke Siljan. I løbet af året ryddes der baner på ca 6-7 km. Via Stiftgården er der mulighed for at leje både langtursskøjter, hjelm, isdubber og stave.


Langrendsski

På langrendsområdet findes en lang tradition for at forskellige landshold holder deres træningslejre i Rättvik.

I kommunen findes sporområder med tilhørende sporcentraler. Her findes lysspor, dagsspor, kunstsnespor og længdespor. Kunstsne-sporet ved Jarlstugan er præpareret til både klassisk og fri teknik.


Alpint

Med storslået udsigt over Siljan og med praktisk nærhed til Rättvik, finder I Rättviksbacken med gode muligheder for alpinski. Ca. 10 minutter med bil fra campingpladsen.


Snöskor

I Rättvik, på skråningerne ved Siljan, har Trapperservice anlagt snesko-stier i vildmarken og blandt sæterhytter, et stenkast fra hoteller, pensionater og hyttebyer.

Ved arbejdet med Siljan Snowshoe Race er der etableret meget fine snesko-stier i det skønneste naturmiljø på Lerdalsberget! Ved overgangen mellem vinter og forår venter hver bakke, lund og mose. Gå med snesko på skæret, gå på opdagelse med solens varmende stråler mod kind og krop!


Snöskoter

Ta dig runt på snöskoter och utforska Rättviks fina skoterleder. En fartfylld aktivitet för alla i familjen och en häftig naturupplevelse! Under vintern finns en mängd uppdragna skoterspår, fråga oss i receptionen så hjälper vi dig!