Sunne - Fryksdalen Sunne sommarland

Sunne – Fryksdalen

Kolsnäsvägen 4, 686 35 Sunne

En helhedsoplevelse for hele familien

Livfuld campingplads med ståpladser, hytter og restauranter op til øen Fryken. Lige ved siden af campingpladsen ligger Sunne Sommerland – Et af Sveriges bedste badelande!

 

Her er campingpladsen fantastisk beliggende ved søen Fryken omgivet af kulturhistoriske steder og smuk natur. Lige ved siden af campingpladsen ligger Sunne Sommerland, et legesygt sted med blandt andet vandrutsjebaner, roligt snoende Lazy river, fine poolområder og spændende hindringsbaner både i vand og på land. Sammen med bowling, eventyrgolf, shuffleboard, padel, tennis og masser af andre sjove aktiviteter bliver det en rigtig sommeroplevelse. Sørg for at give familien en rigtig sjov og livfuld ferie i en pakke!

 

På stranden lokker beachvolleyball, den fine legepark og selvfølgelig en rolig stund i solen. Gå heller ikke glip af grønområderne med vandrestier. I nærområdet ligger der desuden udflugtsmål af alle slags, blandt andet Selma Lagerlöfs Mårbacka, Västanå Teaters hjemmescene Berättarladan samt blomster- og skulpturparken i Rottneros Park.


Vi tilbyder

Elbil opladning
Husdyr tilladt
Sommerlandspakke

Aktiviteter

Beach volleyball
Børneklub
Bowling
Cykelleje
Eventyrgolf
Gokarts
Langrend
Legeplads
MTB
Swimmingpool
Tennis
Træningsprogram

Praktisk info

Affald
På First Camp arbejder vi aktivt for et bedre miljø og håber, at du som gæst også gør dette. På vores affaldsstationer sorterer vi blandt andet plast, aluminium, glas, pap og aviser. Vejledning findes ved hver station.

 

Bomme
Åbn bommen med de adgangskort du fik ved indtjekningen.

 

Butik
Butikken er åben i forårs- og sommersæsonen. Den fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde hele sit sortiment i sommersæsonen.

 

Hjertestarter
Hjertestarter findes i receptionen.

 

Ladestationer til el-biler
På Sunne er der 4 ladestationer til elbiler med 11 kW og type 2-stik. Vi har ikke mulighed for at tage imod betaling i receptionen, og det er heller ikke muligt at forudbestille en ladestation. Opladning og betaling sker via InCharge-appen.

 

Servicekort
Ved indtjekning får du et adgangskort/servicekort. Kortene kan oplades med penge, og anvendes til f.eks. vaskemaskiner (brusebad er gratis).

 

Sunne Sommarland
Sveriges sjoveste oplevelsesbad. Læs mere her.

 

Tømme station
Toilettømning er mulig ved servicehus 1 og 2 på campingpladsen.

 

WIFI
WIFI er ikke tilgængelig i området.

 

Åbningstider
First Camp Sunne – Fryksdalen har åbent hele året. De øvrige enheder såsom restaurant og butik har varierende åbningstider alt efter sæsonen.


Åbningstider

20. juni10. august
mandagsøndag08:0022:00

Nær ved Sunne - Fryksdalen

Ud på tur? Her er forskellige tips til oplevelser i nærområdet.