Servicebutik

I receptionsbygningen er der en butik med blandt andet levnedsmidler, is, slik, drikkevarer, legetøj, formiddagsaviser samt nybagt brød. Fra midt i juni til midt i august bager vi brød hver morgen. Resten af året tager vi imod bestilling hvis du ønsker frisk brød til afhentning på et særligt tidspunkt på dagen. Der er også en kaffemaskine og kager.

 

Her lejer du også cykelbiler, segway, køller til Eventyrgolfen samt ketsjere til tennis og padel.

 

I lavsæsonen (september-maj) har vi et begrænset udbud i vores butik.

Kolsnäs Restaurang

Kolsnäs Restaurant er en populær sommerrestaurant, som ligger inde i folkeparken Kolsnäs, lige ved siden af campingpladsen.

Her er en rummelig udeservering under tag med infravarme og med en skøn udsigt over søen Fryken. Restauranten har fuldstændige rettigheder og serverer à la carte. For børnene er der naturligvis også lækre retter at vælge imellem.

Det er helt fint at lægge til med båd ved vores bådebro. Nogle aftener om sommeren er der buffeter og grillaftener samt underholdning i form af drilagtige musikquiz og populære trubadurer, se underholdningsprogrammet nedenfor. Det anbefales at booke bord disse aftener!


Sunne Krog och Bowling

I forbindelse med Sunne Sommerland er der Sunne Krog og Bowling. På Sunne Krog og Bowling kan man blandt andet nyde de gode burgere og klassisk cæsarsalat. For god og inspirerende mad i et rart og hyggeligt og miljø er Sunne Krog og Bowling det naturlige valg for en herlig pubaften.