stensö hoppkudden

Camping

Hos First Camp Stensö – Kalmar kan du booke ophold med campingvogn, autocamper eller telt. Vi har 4 servicehus på campingpladsen og indtjekning sker kl. 13.00 for dig som bor på campingområdet. Udtjekning skal senest gøres kl. 12.00.

 

Campingområdet med fri placering er skyggerigt med høje træer, som beskytter mod vind og den skarpeste sol. Dette område er også ret kuperet. De øvrige campingområder er mere åbne og jævne med valgbare pladser, men med meget grønt rundt omkring. Ved receptionen, eventyrgolfen og bistroen er området åbent og lyst.

 

Når du booker ophold på vores campingplads i Stensö – Kalmar  så kan du, hvis du ønsker det, vælge en specifik ståplads fra kortet. Så får du præcis den plads du ønsker! Nær ved servicehuset, receptionen eller i det roligere hjørne på campingpladsen. Frihed præcis som du ønsker din campingferie!

 

Ståplads

Det er frihed at kunne tage sit eget hus med lige derhen, hvor man har lyst til. First Camps campingpladser er meget populære feriemål, og det kan være godt at booke din plads i god tid online for at få netop den du ønsker. First Camp Stensö - Kalmar tilbyder 260 flotte ståpladser til campingvogn, autocamper og telt. Her bor I med badeplads og skøn natur lige rundt om hjørnet og er samtidig nær ved det centrale Kalmar. En meget god kombination! Anlæggets servicebygninger er udstyret med toiletter, brusebade, puslerum, vaskemaskiner, tørretumblere samt madlavningsmuligheder. På området finder I også en servicebutik og en velbesøgt restaurant.  Hunde må meget gerne komme med på ferien. Her er mange smukke stier til gåture og en fin hundebadeplads.

Ståplads med el - maks. længde 9 meter

Rummelige ståpladser med opstilling på græs og el på ståpladsen. Disse pladser ligger spredt på området, og du finder dem på områderne Solängen, Sommarängen og Dalen. Vælg selv hvor du vil bo, og hvad du ønsker at være i nærheden af fra kortet når du booker.

Ståplads uden el

Dejlige ståpladser uden el med opstilling på græs. Her stiller du din vogn op i et af vores dejlige, skyggefulde områder på campingpladsen omgivet af skøn natur. Vælg din specifikke plads når du tjekker ind.


Autocamper

Autocamperplads med el - maks. længde 9 meter

Dejlige autocamperpladser med el og opstilling på hærdet flade og med græs ved siden af. Autocamperpladserne er beliggende i området ved receptionen/butikken og lige ved siden af legepladsen og campingpladsens hoppepude. Vælg din specifikke plads fra kortet når du booker.

Autocamperplads uden el

Flotte autocamperpladser uden el. Opstilling på hærdet flade med græs ved siden af. Autocamperpladserne er beliggende i området ved receptionen/butikken og lige ved siden af legepladsen og campingpladsens hoppepude. Vælg din specifikke plads fra kortet når du booker.Telt

Her er dejlige ståpladser for dig, som ønsker at ligge i telt. Book din plads i online-bookingen eller via telefon.