Mad & drikke på Stensö

I vores dejlige bistro kan du sidde komfortabelt enten ude eller inde. På vores terrasse er den perfekt til en hurtig frokost eller en lang middag på varme sommerdage. Vi har både varm og kold mad, der passer til voksne og børn.

 

Pandekager med marmelade, eller hvorfor ikke en burger? Når din mave begynder at rumle, står vores venlige personale klar til at hjælpe dig, inden dit blodsukker falder for lavt! Velkommen til vores smukke bistro. Der er også en butik i området for dem, der ønsker at købe is eller enklere tilbehør til campingmaden!

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservice, på flere af vores destinationer fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med et dejligt bistro-preg, alt fra simple snacks til middage, der afsluttes med gode desserter og behagelige drinks som øl og vin. Der er selvfølgelig gode alternativer til de små campister.

Nyd en dejlig middag eller et dejligt tilholdssted i vores lokaler. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.


Servicebutik

I vores butik finder du alt hvad du behøver for at gøre camping til en succes! Sammen med duften af ​​friskbagt brød finder du legetøj, grilltilbehør, picnictilbehør, de nødvendige basisvarer og friske grøntsager samt slik og snacks til vellykkede ferieaftener.

Og det bedste af det hele – når du har fri, er hver dag en kaffedag med friskbagte boller og kølende is. Velkommen ind!