Resort

Råå Vallar – Helsingborg

Kustgatan 95, 252 70 Råå

Fin familjecamping i Helsingborg

Nyhed! Råå Vallar er nu blevet en First Camp Resort, et helt nyt undermærke for dig, der foretrækker det lille ekstra på ferien. Læs mere her.

 

First Camp Råå Vallar – Helsingborg har en perfekt beliggenhed lige ved vandet og storslået udsigt over Ven og Danmark. En udmærket destination for både par og børnefamilier samt et hold af gode venner. Her bor I fint og hyggeligt med alle bekvemmeligheder, man kan tænke at behøve. Nyd en ferie med sol og badning ved stranden eller poolen, besøg det fine Helsingborg centrum og tag måske en tur til Helsingør på den anden side af sundet.

 

Med en fin badeplads lige ved siden af og et opvarmet 50-meters udendørsbassin samt et børnebassin på området tilbyder vores campingplads på Råå Vallar udmærkede muligheder for skønne badeture om sommeren. For børnene er der en legeplads og en børneklub med sjove aktiviteter. I kan også spille eventyrgolf, bruge kondistien og leje cykler. Her på Råå er der også Yessi Lodge – perfekt indkvartering for børnefamiliens ferie!

 

Fra campingpladsen er der ikke langt til det pittoreske Helsingborg centrum med god shopping, restauranter og kulturudbud. Her kan I også tage båden over Øresund og opdage Helsingør. Ønsker I at tage på udflugter med bilen byder Skåne på mange spændende seværdigheder og besøgsmål.

 

First Camp Råå Vallar – Helsingborg er altså en campingplads med nærhed til vandet, stranden, Helsingborg, Helsingør og der er alle bekvemmeligheder, man kan tænke at behøve. Så velkommen hertil!


Vi tilbyder

Husdyr tilladt
Morgenmadspose

Aktiviteter

Børneklub
Børnepool
Cykelleje
Cykelveje
Eventyrgolf
Gokarts
Kajakudlejning
Strand
Swimmingpool
Træningsprogram
Udendørs fitness
Underholdning

Praktisk info

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Öppna bommen med de passerkort ni fick vid incheckning.

 

Bussförbindelser
Buss stannar 400 meter från campingen. Tidtabell finns i receptionen.

 

Butik
Butiken fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i receptionen.

 

Poolområdet
Poolområdet har stängt för säsongen och öppnar åter igen sommaren 2023.

 

Servicekort
Vid incheckning får ni passagebricka. Dessa kan laddas med pengar och användas till ex. tvättmaskiner. Dusch ingår kostnadsfritt.

 

Tömningsstation
Latrin finns i samtliga servicehus. Latrinstation för fasta tankar finns vid husbilstömningsstation.

 

WIFI
WIFI finns på campingområdet. Vänligen notera att uppkopplingen kan skifta beroende på vart på området du befinner dig.

 

Öppettider
First Camp Råå Vallar – Helsingborg har öppet året runt. Övriga enheter som bistro och butik har varierande öppettider beroende av säsong.


Åbningstider

20. juni10. august
mandagsøndag08:0022:00