Råå Vallar - Helsingborg Bistro

Råå Vallars skønneste udeservering

Når det er tid til frokost kan det være dejligt, at der er smidige og gode alternativer i nærheden, især for børnefamilier. I vores bistro finder du enkel og veltilberedt mad, som er værdsat af både små og store campister. Hvorfor ikke et glas rosé i aftensolen på vores flotte terrasse eller en tørstslukkende sodavand? Vælg mellem pizzaer, hamburgere, salater, gode desserter og meget andet.

 

I bistroen er der garanteret noget for alle, og det er da skønt at få maden serveret i ferien? Velkommen!

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.

Bistroen har lukket for sæsonen og åbner igen tidligt om sommeren 2024. Velkommen tilbage!


Servicebutik

I vores butik finder du alt, hvad du behøver for at opnå campinglykke! Til duften af nybagt brød finder du legetøj, grilltilbehør, picnictilbehør, de nødvendige basisvarer og friske grønsager såvel som slik og snacks til vellykkede ferieaftener.

Og det bedste af alt – når man har fri, er hver dag en hyggedag med nybagte boller og afsvalende is. Velkommen!