Råå Vallar - Helsingborg Bistro

First Camp Bistro

Når det er tid til frokost kan det være dejligt, at der er smidige og gode alternativer i nærheden, især for børnefamilier. I vores bistro finder du enkel og veltilberedt mad, som er værdsat af både små og store campister. Hvorfor ikke et glas rosé i aftensolen på vores flotte terrasse eller en tørstslukkende sodavand? Vælg mellem pizzaer, hamburgere, salater, gode desserter og meget andet. I bistroen er der garanteret noget for alle, og det er vel skønt at få maden serveret i ferien? Velkommen!

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservering på flere af vores destinationer, fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en skøn bistrofølelse, alt fra simple snacks til middage, som afsluttes med lækre desserter og ledsages af gode drikkevarer som øl og vin. Selvfølgelig er der gode alternativer til de små campister.

Nyd en god frokost, en middag eller hæng ud og hyg dig i vores lokaler. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.

Åbningstider Bistro

12. maj - 17. juni
fre-lør: kl 16-21


Kristi Himmelfart
Tors-lør: kl 16-21


22. juni - 12. august
man-søn: kl 11-23

Lækker klubrabat

Benyt dig af gode (og frem for alt gode) rabatter som medlem af First Camp Club


Servicebutik

I vår butik finner du allt du behöver för att campinglyckas! Till doften av nybakat bröd hittar du leksaker, grilltillbehör, picknickattiraljer, de nödvändiga basvarorna och färska grönsakerna såväl som godis och snacks för lyckade semesterkvällar.

Och det bästa av allt – när man är ledig är varje dag en fikadag med nygräddade bullar och svalkande glass. Välkommen in!