Sjöstugan - Älmhult
Minigolf Sjöstugan - Älmhult

Sjöstugan – Älmhult

Bökhult 27, 343 38 Älmhult

Den smålandske riviera

Her kan man nyde en herlig campingferie med en fornemmelse af at befinde sig i en af Astrid Lindgrens magiske fortællinger. Frodigt grønt, skøn badning og smuk sandstrand. Campér, bo i en af vores hytter eller lej et værelse på vores hotel med udsigt over søen – i midten af de smålandske skove.

 

Sjöstugan har åbent året rundt, og passer lige godt til familieferien såvel som til arbejdsturen. På Sjöstugan tilbyder vi både mulighed for konference og fest på vores hotel for op til 70 personer.

 

Sjöstugan tilbyder en række aktiviteter, hvis du ønsker en aktiv ferie! Hvad med kano- og bådudlejning, flydende sauna eller beachvolley? Husk at besøge verdens eneste IKEA-museum, eller forkæl dig selv med en afslappet dag på Bökhults badestrand. Benyt lejligheden til at køle af med en is eller køb friskbagte boller til picnicen på stranden.

 

Velkommen til nydelse på den smålandske riviera.


Vi tilbyder

Ekspressudcheckning
Gratis surfing zone
Husdyr tilladt

Aktiviteter

Badetønde
Beach volleyball
Cykelleje
Eventyrgolf
Fiske
Kajakudlejning
Kanoleje
Vandcykler
Robåd
Sauna
Strand
Sup

Praktisk info

Her finder du flere praktiske oplysninger, som det kan være godt at kende til om vores destination. Hvordan er det med WiFi, hvor er tømmestationen eller nærmeste hjertestarter? Her finder du også vores generelle adfærdsregler, som gælder for alle campinggæster, så besøget kan blive så fuldendt som muligt!

 

Affald
På First Camp arbejder vi aktivt for et bedre miljø og håber, at du som gæst også gør dette. På vores affaldsstationer sorterer vi bl.a. plast, aluminium, glas, pap og aviser. Der findes miljøstationer ved servicehuset og receptionsbygningen.

 

Bomme
Bommene åbnes og lukkes med servicekortet, som du får udleveret under indtjekning.

 

Busforbindelser
600 meter til lokalbussen med gode forbindelser til centrum. Hent mere information i receptionen eller se www.lanstrafikenkron.se for alle køreplaner og ruter.

 

Butik
Servicebutikken er åben i forårs- og sommersæsonen. Der fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde et fuldt sortiment i sommersæsonen.

 

Hjertestarter
Hjertestarter findes i receptionen.

 

Servicekort
Servicekort udleveres under indtjekning, og anvendes til brusere i servicehuset. Bruserne er gratis.

 

Tømmestation
Tømmestation til latrin er placeret ved servicehuset og receptionsbygningen. Tømmestation til løs tank findes ved servicehuset.

 

WIFI
WIFI er tilgængeligt på hele området. Login-oplysninger fås i receptionen.

 

Åbningstider
First Camp Sjöstugan – Älmhult er åben året rundt. De øvrige enheder såsom restaurant og butik har varierende åbningstider alt efter sæson.


Åbningstider

20. juni10. august
mandagsøndag08:0022:00