Sjöstugan - Älmhult
Reception Sjöstugan - Älmhult

Nyd god mad med en magisk udsigt

En sjov nyhed for sæsonen 2024 er, at Sjöstugan vil have en Bistro, hvor du kan nyde en god frokost eller aftensmad. I bistroen sidder du komfortabelt enten ude eller inde med en magisk udsigt over søen. På vores terrasse er den perfekt til en hurtig frokost eller en lang middag på varme sommerdage. Vi har både varm og kold mad, der passer til store og små campister.

 

Pandekager med marmelade, eller hvorfor ikke en burger? Når din mave begynder at rumle, står vores venlige personale klar til at hjælpe dig, inden dit blodsukker falder for lavt! Velkommen til vores smukke bistro.

First Camp Bistro

På First Camp har vi vores egen madservice, på flere af vores destinationer fra Boden i nord til Malmø i syd. Her serverer vi mad med en dejlig bistrostemning, alt fra simple snacks til middage, der afsluttes med gode desserter og dejlige drinks som øl og vin. Der er selvfølgelig gode alternativer til de små autocampere.

Nyd en hyggelig middag eller et hyggeligt samlingssted i vores lokaler. Maden fås også som take-away til at tage med til hytten eller campingpladsen.

Tryk på knappen herunder for at læse mere om First Camp Bistro og for at se vores menu.


Servicebutik

I vores butik finder du alt hvad du behøver for at gøre camping til en succes! Sammen med duften af ​​friskbagt brød finder du spil, grilltilbehør, picnictilbehør, de nødvendige pinde og ferskengrøntsager samt slik og snacks til vellykkede ferieaftener. Butikken fyldes op i foråret for at tilbyde hele sortimentet i sommersæsonen.

Og det bedste af det hele – når du har fri, er hver dag en kaffedag med friskbagte boller og kølende is. Velkommen ind!