Camping Sjöstugan - Älmhult
Kanot Sjöstugan - Älmhult
Sjöstugan - Älmhult

Camping - Den smålandske riviera

Sjöstugan tilbyder hyggelig og afslappet camping tæt på vandet. Alle ståpladser har adgang til el. Området har et servicehus og køkken for campinggæsterne. Desuden er der mulighed for at vaske og tørre tøj.

Ståplads

Det er frihed at kunne tage sit eget hus med lige derhen, hvor man har lyst til. First Camps campingpladser er meget populære feriemål, og det kan være godt at booke din plads i god tid online for at få netop den du ønsker. På Sjöstugan finder du ståpladser opstillet på græs med el.

Ståplads med el - Maks. 6, 8, 10 eller 12 meter

Hyggelige ståpladser med el som ligger spredt over området, og som alle har nærhed til skyggefulde grønne områder, herlige bade og sandstrand. Vælg din specifikke plads fra kortet når du booker.


Autocamper

På Sjöstugan finder du forskellige typer af autocamperpladser med og uden el.

Autocamperplads med el - Maks. 6, 9 eller 10 meter

Flotte autocamperpladser med el for dig som camperer med din autocamper. Opstilling på græs med nærhed til bad, sandstrand og grønne områder. Vælg din specifikke plads fra kortet når du booker.

Autocamperplads uden el - Maks. 9 meter

På vores smålandske Riviera Sjöstugan er der flotte autocamperpladser uden el. Disse er perfekte for jer med en maks. længde på 9 meter.

Autocamperplads med el Markise - Maks. 9 meter

Hyggelig autocamperplads med Markise og el opstillet på græs. Nærhed til bad, sandstrand og grønne områder. Vælg din specifikke plads fra kortet når du booker.