First Camp Gränna

Gränna – Vättern

Hamnvägen 49, 563 31 Gränna

Upplev magiska vyer över Vättern

Det er ikke svært at holde af Gränna, denne 4-stjernede campingplads med +400 pladser og et stort hytteområde ved vandet i Polkagrisens hjemby. Her bor du centralt ned til Vätterns strandkant, midt i havneområdet med gåafstand til Gränna centrum. Servicebygningerne er moderne med brusebad, vaske- og puslerum, køkken og vaskeri. Der er også en servicebutik og restauranter. Badesøen med den lavvandede sandstrand ligger lige uden for døren.

 

På den nærliggende havn summer det af liv fra caféer og restauranter, og der er færger med flere daglige afgange til Visingsö, Sveriges smukkeste indlandsø.

 

Gränna er en oase med den hyggelige bymidte, fyldt med butikker i gammeldags landsbystil og mange seværdigheder med tilknytning til Sveriges historie, for eksempel Andrémuséet midt i byen. Du, der har besøgt Gränna, ved at det er polkagrisens hjemby. Her koges der hver eneste dag i så godt som hver eneste lille slikbutik langs Brahegatan.


Vi tilbyder

Ekspressudcheckning
Husdyr tilladt

Aktiviteter

Børneklub
Cykelleje
Cykelveje
Eventyrgolf
Gokarts
Hoppepude
Kajakudlejning
Legeplads
Strand
Træningsprogram
Underholdning
Vandrestier

Praktisk info

Affald
På First Camp arbejder vi aktivt for et bedre miljø og håber, at du som gæst også gør dette. På vores affaldsstationer sorterer vi blandt andet plast, aluminium, glas, pap og aviser. Vejledning findes ved hver station.

 

Bomme
Åbn bommen med de passérkort du fik ved indtjekningen. Ved udkørsel åbnes bommen automatisk.

 

Butik
Butikken er åben i forårs- og sommersæsonen. Den fyldes løbende op i løbet af foråret for at kunne tilbyde hele sit sortiment i sommersæsonen.

 

Hjertestartere
Der er hjertestartere i servicehus 2.

 

Servicekort
Ved indtjekning får du et adgangskort/servicekort.

 

Tømme station
Der er tre stykker på området.

 

Åbningstider
First Camp Gränna – Vättern har åbent hele året. De øvrige enheder såsom restaurant og butik har varierende åbningstider alt efter sæsonen.


Åbningstider

20. juni10. august
mandagsøndag08:0022:00

Nær ved Gränna - Vättern

Ud på tur? Her er forskellige tips til oplevelser i nærområdet.