Sport

Saknas

Træning

Følg med her, snart præsenterer vi aktivitetsprogrammet for sommeren 2023!

Start dagen med ny energi! For andet år i træk har alle campister mulighed for at starte dagen på den bedste måde – med styrkende, sjov og svedig træning udendørs. Mellem uge 27-32 i sommer byder vi på ikke mindre end 4 gratis træninger om ugen!

Og træning + camping er ganske rigtigt en skøn kombination! Det kan vi i al fald skrive under på. Sommerens træning byder på forskellige træningsformer fordelt på fire dage i ugen. Både store og små campister er velkommen, og man udfører det efter sin egen evne. Det spiller ingen rolle om man er nybegynder eller medlem af et motionscenter. Man kommer til vores træning for at hente energi, have det sjovt og svede selvfølgelig!

Træningsprogram uge 27-32

Mandag
10:00 Cirkeltræning

Tisdag
10:00 Yoga

Fredag
12:30 Yoga

Lørdag
12:30 Cirkeltræning

Ferietræning

Bevar styrke og energi til sommer med vores cirkeltræning. Et sjovt, effektivt træning med forskellige stationer, hvor vi gennemarbejder hele kroppen. Alle kan være med, uanset træningsniveau. Perfekt for dig, der gerne vil bevæge dig lidt ekstra i ferien. Desuden kan du afslutte træningen med en kølende dukkert i Vättern; lyder det ikke bare skønt? Ferietræningen er gratis for alle boende gæster og er kun åbent om sommeren.

Morgenyoga for alle

Vi laver bevægelser, der modvirker stress, rygproblemer og spændte nakke- og lændemuskler. Yogamåtter er tilgængelige. Kom hvis du vil give din krop en dejlig start på dagen. Alle kan deltage, uanset alder, erfaring og forudsætninger! Morgenyogaen er gratis for alle boende gæster og er kun åben om sommeren.

Kano og kajak

Har du lyst til at opleve Gränna fra vandsiden? Tag familien eller vennerne med og lej en kano eller en kajak. Læs mere på linket nedenfor.

Læs mere

Gränna MTB-bane

For dig, der holder af MTB cykling i høj fart er der en MTB-bane, som du bare skal prøve! Nyd den skønne natur og de flotte omgivelser samtidig med at du cykler!

Læs mere

Vandring og løb

Området ved Gränna – Vättern byder på fine strøg både til vandring og løb. Tag dig en løbetur eller gå en lang tur og nyd alle de miljøer, Gränna har at byde på.  

Læs mere

At cykle i Gränna

I Gränna er der fantastiske veje og cykelturer, du kan tage afsted på og komme omkring på to hjul.  I nærområdet finder du gode muligheder for at tage ud en dag på to hjul og opleve enestående natur og udsigter. 

Læs mere

Golf

Sulten efter lige at gå et par runder på golfbanen til sommer? Så husk at besøge  Gränna Golfklubb, når du er på besøg!


Vores vandretips

I nærområdet er der gode muligheder for at tage ud en dag på to ben og opleve enestående natur og udsigter. Rundt Gränna kan man finde mange, fantastiske vandreruter. Spørg endelig i receptionen om kort og gode råd.

Psst, husk endelig:

– Madpakke
– Termokande
– Vandresko

John Bauer-vejen

John Bauer-vejen har fået sit navn efter kunstneren John Bauer. Vejen fører forbi gamle husmandssteder, ruinerne af et kloster, vandfald og byen Röttle.

Holaveds-vejen

Holaveds-vejen, som er en af Smålands ældste veje, går igennem et smålandsk skovlandskab og du kommer forbi +++ og søer.  Der er mange steder med flot udsigt langs vejen.

Halleby-vejen

Halleby-vejen går mellem Klämmestorgs mølle og Hallbystugan, langs med Dunkehallaån og i skov.

Franciskus-vejen

Vandrestien Franciskus-vejen går igennem et smukt landskab tæt på Vättern:

Biosfärled Uppgränna

Nord for Gränna går denne vej, som er to stier, der går i ring. I dette område går du igennem løvrig vegetation, dyrkede marker, fine gårde, Uppgränna by og med en fantastisk udsigt over Vättern og Visingsö! 

Naturreservat Huskvarnabergen

Naturreservatet Huskvarnabergen har en af de flotteste udsigter over Huskvarna og Jönköping.

Naturreservat Röttle

Röttle by er et roligt og naturskønt område ved Röttleån. Her går du mellem møller, vandfald og en lystbådehavn! 

Naturreservat Röttle

Röttle by är ett lugnt och naturskönt område vid Röttleån. Här vandrar du bland kvarnar, vattenfall och en småbåtshamn! 

Läs mer

Naturreservat Västanå

Her kan du vælge at vandre fra fyrrskov til frodig løvskov. I den nordlige del af reservatet løber Röttleån igennem en dyb kløft.

Grännaberget

Grännaberget byder på mange smukke udsigter over Vättern, Gränna og Visingsö. På toppen finder du en kaffestue (åben om sommeren), som er et besøg værd!


Vinter

Uanset om du ønsker dig en aktiv eller en afslappende dag, så er der aktiviteter i nærområdet, som passer til dig. På Gränna – Vättern har du chancen for at få en del af vinteren, når den er allerbedst. Her har du naturen, skiløjper og mange andre, sjove vinteraktiviteter tæt på. Bare en kort tur fra os finder du endda polkagriskogerier, som har åbent året rundt!

Alpint

Efter bare en kort biltur fra os finder I både Järabacken og Strutsabacken, perfekt til alpint skiløb, som passer til hele familien!

Längd

I  nærområdet er der mange løjper at vælge imellem, hvis vejret tillader det, og nogle af anlæggene har løjper og mange mere end én løjpe at vælge imellem.

Skøjter

Når isen har lagt sig er vores søer fantastiske til skøjteløb.

Bobslæde

Når der er sne, så er der rigtig mange bakker, som passer perfekt til at kælke.

Polkagrise

Mange af vores kogerier har åbent året rundt! Perfekt vinteraktivitet for alle slikmunde.

Fiskeri

At fiske er hyggeligt året rundt og i Gränna er der gode muligheder for netop at fiske.