Lugnet – Falun

Lugnetvägen 14, 79131 Falun

Naturskønt paradis for en aktiv ferie

First Camp Lugnet – Falun ligger i et fredeligt miljø omgivet af smuk natur ved Faluns østside. Her er der indkvartering i forskellige prisklasser, og alle har det store og moderne sportscenter Lugnet lige rundt om hjørnet. Campingpladsen er åben hele året rundt og tilbyder en række aktiviteter for dem, der kan lide sport. Vi har langrendski og MTB-leje.

 

Selvom navnet på campingpladsen, Lugnet, betyder ro på svensk, er du altid tæt på træning og aktiviteter. Her kan du nyde alt fra minigolf, boule, dejlige vandreture i nationalparken til at udøve sport på eliteniveau. På Lugnet sportscenter er der en lang række trænings- og skiløjper, cykelveje, gymnastiksal, motionspool med et separat spa / afslapningsområde og en udendørs pool med vandrutschebaner og liggestole. Du vælger de aktiviteter, som passer dig!

 

Om sommeren kan du også tage kabelbanen og elevatoren til skiløjperne og skistårnet. Her kan du nyde den dejlige udsigt over Falun og dens omgivelser og samtidig besøge verdensmesterskabsudstillingen øverst i tårnet.

 

Tæt på campingpladsen finder du Falun-minen, der er en af ​​Dalarnas mest besøgte turistattraktioner. Der vil du blive tilbudt aktiviteter og guidede ture for hele familien både over og under jorden. I Falun centrum kan du også shoppe i de mange butikker eller nyde det kulturelle liv ved at besøge et af teatre, museer eller gå til en koncert.


Vi tilbyder

Husdyr tilladt
Morgenmadspose
Sommerlandspakke

Aktiviteter

Eventyrgolf
Langrend
MTB
Strand
Vandrestier

Praktisk info

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

 

Avfall
På First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

 

Bommar
Öppna bommen med de passerkort ni fick vid incheckning.

 

Bussförbindelser
Närmsta busshållplats ligger ca 50 meter från receptionen och busstidtabell finns på surfplatta.

 

Green Key
Destinationen är miljömärkt med Green Key.
Läs mer om arbetet här.

 

Hjärtstartare
Hjärtstartare finns i byggnaden bredvid receptionen samt i sporthallen.

 

Kiosk
Servicekiosken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Kiosken fylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

 

Servicekort
Vid incheckning får ni passerkort/ servicekort. Korten laddas med 5 duschar som ingår, tvättpolletter köps separat.

 

Tömningsstation
Latrintömning för kassetter i servicehus 3.

 

WIFI
WIFI finns på begränsade delar av området vid receptionen, servicehusen, stugor och campingplatser.

 

Öppettider
First Camp Lugnet – Falun har öppet året om.


Åbningstider

2. januar8. maj
mandagfredag08:0017:00
lørdagsøndagUbemandet

Nær ved Lugnet - Falun

Ud på tur? Her er forskellige tips til oplevelser i nærområdet.